بریدههای کتاب مریم محسنیزاده مریم محسنیزاده 1 ساعت پیش یک روز مانده به عید پاک زویا پیرزاد 3.8 17 صفحۀ 103 مارتا میگفت:« زیباترین گیاه دنیاست! چرا نگه داشتنش اینقدر باید سخت باشد؟» آلِنوش شکلک درمیآورد. «نگه داشتن چیزهای زیبا آسان نیست، مثل نگه داشتن من!» 0 2 مریم محسنیزاده 1 ساعت پیش یک روز مانده به عید پاک زویا پیرزاد 3.8 17 صفحۀ 88 بعد از چهار سال هنوز باید حواسم را جمع کنم. گاهی که حواسم پرتِ سکوت خانه میشود یا نگاهم به عکسی میافتد و فکرم پی خاطرهای میرود، دستهایم به عادت بیستوچند ساله، دو فنجان قهوه درست میکنند. خالی کردن فنجان دوم توی ظرفشویی عذاب است. 0 0 مریم محسنیزاده 20 ساعت پیش مجموعه ی کامل اشعار نیما یوشیج سیروس طاهباز 3.6 0 صفحۀ 94 یا مخور حق کسی کز تو جداست یا بخور با دگران آنچه تراست 0 4 مریم محسنیزاده دیروز مجموعه ی کامل اشعار نیما یوشیج سیروس طاهباز 3.6 0 صفحۀ 34 چیست آخر! اینچنین شیدا چرا؟ این همه خواهان درد و ماجرا! چشم بگشای و به خود باز آی، هان که تویی نیز از شمارِ زندگان دائماً تنهایی و آوارگی، دائماً حیرانی و بیچارگی، دائما نالیدن و بگریستن، نیست ای غافل! قرارِ زیستن حاصل عمر است شادی و خوشی نه پریشانحالی و محنتکشی اندکی آسوده شو، بخرام شاد چند خواهی عمر را بر باد داد! چند! چند آخر مصیبت بُردنا لحظهای دیگر بباید رفتنا 0 2 مریم محسنیزاده دیروز مجموعه ی کامل اشعار نیما یوشیج سیروس طاهباز 3.6 0 صفحۀ 88 خلق همان چشمهٔ جوشندهاند بیهده در خویش خروشندهاند یک دو سه حرفی به لب آموخته خاطر بس بیگنهان سوخته لیک اگر پرده ز خود بَردرند یک قدم از مقدم خود بگذرند در خم هر پردهٔ اسرار خویش نکته بسنجند فزونتر ز پیش 0 1 مریم محسنیزاده دیروز زنان پیشرو: داستان هایی برای دختران ایران الهام نظری 4.0 13 صفحۀ 37 فردا آفتاب دوباره طلوع خواهد کرد. 0 2 مریم محسنیزاده 2 روز پیش دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی محمدحسین نیرومند 4.3 6 صفحۀ 106 "خلاقیت، عمیقتر نگاه کردن و خارج شدن از پشت درهای بسته است." گیزلین 0 5 مریم محسنیزاده 3 روز پیش مجموعه ی کامل اشعار نیما یوشیج سیروس طاهباز 3.6 0 صفحۀ 41 اینچنین هر شادی و غم بگذرد جمله بگذشتند، این هم بگذرد 0 3 مریم محسنیزاده 3 روز پیش مجموعه ی کامل اشعار نیما یوشیج سیروس طاهباز 3.6 0 صفحۀ 33 کیستی تو! این سر پرشور چیست! تو چهها جویی در این دوران زیست؟ 0 4 مریم محسنیزاده 3 روز پیش مجموعه ی کامل اشعار نیما یوشیج سیروس طاهباز 3.6 0 صفحۀ 30 عاشقم من بر لقای روی دوست سِیر من، همواره هردم، سوی اوست 0 3 مریم محسنیزاده 3 روز پیش دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی محمدحسین نیرومند 4.3 6 صفحۀ 86 "کتابها از کتابها پدید میآیند." ولتر 0 5 مریم محسنیزاده 3 روز پیش دستورالعمل های فیل آبی برای ایده یابی محمدحسین نیرومند 4.3 6 صفحۀ 78 "زیبایی، زدودن چیزهای غیرضروری است." میکل آنژ 0 5 مریم محسنیزاده 3 روز پیش مجموعه ی کامل اشعار نیما یوشیج سیروس طاهباز 3.6 0 صفحۀ 26 گم شد از من، گم شدم از یادِ او، ماند بر جا قصهٔ بیداد او 0 1 مریم محسنیزاده 3 روز پیش مجموعه ی کامل اشعار نیما یوشیج سیروس طاهباز 3.6 0 صفحۀ 23 دیدم از افسوس و ناله نیست سود درد را باید یکی چاره نمود 0 1 مریم محسنیزاده 3 روز پیش مجموعه ی کامل اشعار نیما یوشیج سیروس طاهباز 3.6 0 صفحۀ 19 من ندانم با که گویم شرح درد: قصهٔ رنگِ پریده، خون سرد؟ 0 1 مریم محسنیزاده 6 روز پیش مثل همه ی عصرها زویا پیرزاد 3.1 19 صفحۀ 9 هر روز با خودم میگویم «امروز داستانی خواهم نوشت.» اما شب، بعد از شستن ظرفهای شام خمیازه میکشم و میگویم «فردا، فردا حتماً خواهم نوشت.» 0 5 مریم محسنیزاده 7 روز پیش نامه های جلال آل احمد علی دهباشی 2.5 1 صفحۀ 93 کار به یاد گذشته کردن یعنی چه؟ هر لحظهای کار خودش را میطلبد. هر لحظهای طلبکاری است که اگر نپردازی دِین بیخ ریشت میماند. و وای به حال آدمی که یک سال و دو سال و ده سال بخواهد از اعتبار شور گذشته مصرف کند! این یعنی مردن. 0 4 مریم محسنیزاده 7 روز پیش دیوان اشعار فروغ فرخزاد: به همراه نگرشی بر زندگی، احوال و آثار او بهروز جلالی پندری 4.5 17 صفحۀ 25 شاعر بودن یعنی انسان بودن. 0 5 مریم محسنیزاده 7 روز پیش دیوان اشعار فروغ فرخزاد: به همراه نگرشی بر زندگی، احوال و آثار او بهروز جلالی پندری 4.5 17 صفحۀ 25 در شعر خودم تازه «خودم» را پیدا میکنم. 0 5 مریم محسنیزاده 7 روز پیش دیوان اشعار فروغ فرخزاد: به همراه نگرشی بر زندگی، احوال و آثار او بهروز جلالی پندری 4.5 17 صفحۀ 24 شعر وسیلهای است برای ارتباط با هستی، با «وجود» به معنی وسیعش. 0 3