بریده کتابهای Alireza Rohani Alireza Rohani 3 روز پیش اعتراف لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.1 64 صفحۀ 17 در جستجوی نیکی تنها بودم ، کاملا تنها !. هربار که میکوشیدم از نظر اخلاقی انسان خوبی باشم ، با تحقیر و ریشخند رو به رو می شدم . و به محض اینکه تسلیم تمایلات پست می شدم ، تحسین و تشویق در انتظارم بود . شهوت زدگی ، غرور ، خشم ، انتقام همه اینها مایه احترام بود . با سر سپردن به این تمایلات شبیه بزرگترها می شدم و احساس می کردم دیگران از من رضایت دارند 0 4 Alireza Rohani 1403/10/8 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 217 صفحۀ 74 تلخ ترین رنج ایوان ایلیچ آن بود که هیچ کس آن جور که او می خواست غم او را نمی خورد . 0 42 Alireza Rohani 1403/6/27 مصائب عشق = The sorrows of love موسسه مدرسه زندگی 3.5 9 صفحۀ 24 ما برای هر قدمی شتاب زده که در رابطه بر میداریم بهایی زیاد پرداخت خواهیم کرد 0 31 Alireza Rohani 1403/6/27 مصائب عشق = The sorrows of love موسسه مدرسه زندگی 3.5 9 صفحۀ 17 شریک زندگی ایده آل باید ترکیبی از درمانگر ، دستیار شخصی ، معلم ، میزبان ، آشپز ، پرستار و محافظ شخصی باشد . اینکه از کسی درخواست ازدواج کنیم ، به طوری عجیب برای آن که ما بهترین ها را برایش میخواهیم پیشنهادی سخت و ظالمانه است . 0 19 Alireza Rohani 1403/6/22 ازدواج به مثابه ی هنر فیلیپ سولرس 2.0 1 صفحۀ 10 این ازدواج به این خاطر به خیر و خوشی با شور و نشاطِ تسلیم ناشدنی اش تا به امروز دوام آورده که هرگز تن به هیچ قاعده و قانونی نداده جز قانون خودش . سازش دائمی ، عاشقانه و شفاف که آبشخورش دو آزادی متمایز و دوسویه بوده است . 0 10 Alireza Rohani 1403/5/28 شیطان لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.0 38 صفحۀ 7 لیکن من به شما میگویم که هرکس به زنی نظر شهوت اندازد همان دم با او زنا کرده است . پس اگر چشم راستت تو را بلغزاند قلعش کن و از خود دور انداز ، زیرا تو را بهتر آن است که عضوی از اعضایت تباه گردد از آن که کل بدنت در دوزخ افکنده شود . اگر دست راستت تو را بلغزاند قطعش کن و از خود دور انداز ، زیرا تو را مفید تر آن است که عضوی از اعضایت نابود شود از آن که کل جسدت در دوزخ افکنده شود . 0 2 Alireza Rohani 1403/1/26 انتخاب من: پرسش هایی درباره حجاب محمد سبحانی نیا 3.3 0 صفحۀ 14 در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ، ناگزیر باید بر اقدامات ایجابی و اقناعی پافشاری کنیم ، چرا که تجربه نشان داده است تا زمانی که باور ها و گرایش های جوانان عمیق و درونی نشده باشد با توسل به شیوه های سلبی و بیرونی مانند جریمه و مجازات ، نمیتوان به نتیجه مطلوب دست یافت . اجبار بدون اقناع و فرهنگ سازی موجب لجبازی و دشمنی یا نفاق ، دو رویی ، ظاهر گرایی و غفلت از درون مایه می شود . 0 0 Alireza Rohani 1403/1/26 انتخاب من: پرسش هایی درباره حجاب محمد سبحانی نیا 3.3 0 صفحۀ 109 خانم تونی گِرِد می نویسد : در هیچ زمانی هم جنسان ما ، یعنی زنان به قدر امروز بدبخت تر و از حقوق بی گانه تر نبودند ، چون نهایی ترین رابطه را بر قرار می کنند که طرف مقابل آن ها ، یعنی مردانشان کمترین تعهدی را به آن ها نپرداختند و روشن است که اگر یک شخص بتواند از نهایی ترین پیوند بین زن و مرد ، بدون پرداختن تعهدی به طرف مقابل بهره گیرد ، دلیلی برای ازدواج کردن ، پرداختن مالیات به دولت ، پرداخت نفقه به خانواده و تحمل رنج برای نگهداری فرزند ، ندارد . 0 0 Alireza Rohani 1403/1/17 اگزیستانسیالیسم و اصالت بشر ژان پل سارتر 3.8 5 صفحۀ 32 آنچه من از خویشتن میسازم ، نمونه و سر مشقی برای جهانیان است . گویی همه آدمیان چشم بر رفتار او دوخته اند . 0 37