بریده کتابهای محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/2/13 کیمیای محبت محمد محمدی ری شهری 4.3 14 صفحۀ 46 « انسان درخت توحيد است، ميوه اين درخت ظهور صفات خدايي است، و تا ايـن ثمـر را نـداده كامـل نيسـت، حـد كمال انسان اين است كه به خدا برسد؛ يعني : مظهر صفات حق شود . سعي كنيد صفات خدايی در شما زنده شـود . او كريم است شما هم كريم باشيد . او رحيم است شما هم رحيم باشيد . او ستار است شما هم ستار باشيد ... » « آن چه به درد انسان ميخورد صفات خدايي است، هيچ چيز ديگر براي انسان كارساز نيست، حتی اسم اعظم ! » « اگر در توحيد مستغرق باشی ، هر لحظه از عنايتهاي خاص حق تعـالی بهـره منـد مـی شـوي كـه در لحظـه قبـل برخوردار نبوده اي ، عنايتهاي حق هر دم تازگي خواهد داشت . » 0 3 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/2/13 کیمیای محبت محمد محمدی ری شهری 4.3 14 صفحۀ 21 ز هر چه غير يار استغفراالله ز بــــــــود مستعار استغفراالله دمي كان بگذرد بي ياد رويش از آن دم بي شمار استغفراالله 0 0 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/2/13 کیمیای محبت محمد محمدی ری شهری 4.3 14 صفحۀ 19 « شغل شما چيست؟ » گفتم : نجار هستم . فرمود : اين چكش را كه به ميخ ميزني به ياد خدا ميزني يا به ياد پول؟ ! اگـر بـه يـاد پـول بزنـي ، همـان پـول را بـه تـو مي دهند و اگر به ياد خدا بزني هم پول به تو مي دهند وهم به خدا ميرسی . 0 1 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/2/13 کیمیای محبت محمد محمدی ری شهری 4.3 14 صفحۀ 17 خوب شدن براي خدا ! يكي از علماي معاصر كه خود استاد اخلاق و عرفان است، فرمودند كه : از جناب شيخ رجبعلي درباره خودم سؤال كردم كه چگونه ام؟ پاسخ داد : آقاي حاج شيخ ! دلت مي خواهد خوب شوي ولی براي خودت! سعي كن براي خدا بخواهی خوب شوي ! 0 2 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/2/3 اشتباهات اکبر آقا و کبری خانم: خطاهای شناختی به زبان طنز رحمت پوریزدی 4.0 1 صفحۀ 12 2 7 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/2/3 اشعار دوست داشتنی 0.0 صفحۀ 4 نرگس آتش پرستی داشت شبنم میفروخت با همان چشمی که میزد زخم مرهم میفروخت زندگی چون برده داری پیر در بازار عمر داشت یوسف را به مشتی خاک عالم میفروخت زندگی این تاجر طماع ناخن خشک پیر مرگ را همچون شراب کهنه کم کم میفروخت در تمام سالهای رفته بر ما روزگار شادمانی میخرید از ما و ماتم میفروخت من گلی پژمرده بودم در کنار غنچهها گلفروش ای کاش با آنها مرا هم میفروخت #فاضل_نظری 2 4 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/2/2 اشعار دوست داشتنی 0.0 صفحۀ 3 عمرها در پی مقصود به جان گردیدیم دوست در خانه و ما گرد جهان گردیدیم خود سراپرده قدرش ز مکان بیرون بود آن که ما در طلبش جمله مکان گردیدیم همچو بلبل همه شب نعره زنان تا خورشید روی بنمود چو خفاش نهان گردیدیم گفته بودیم به خوبان که نباید نگریست دل ببردند و ضرورت نگران گردیدیم صفت یوسف نادیده بیان میکردند با میان آمد و بی نام و نشان گردیدیم رفته بودیم به خلوت که دگر می نخوریم ساقیا باده بده کز سر آن گردیدیم تا همه شهر بیایند و ببینند که ما پیر بودیم و دگرباره جوان گردیدیم سعدیا لشکر خوبان به شکار دل ما گو میایید که ما صید فلان گردیدیم 0 3 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/30 سرمه ای حامد عسکری 3.8 12 صفحۀ 2 0 1 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/27 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 75 صفحۀ 8 0 0 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/23 کلمن راز: فی شرح افکارشاذ عباس احمدی 3.7 1 صفحۀ 24 0 0 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/22 ۱۱۰ داستان از زندگانی حضرت علی (ع) 4.8 1 صفحۀ 246 0 2 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/22 اشعار دوست داشتنی 0.0 صفحۀ 2 جان پس از عمری دویدن لحظهای آسوده بود عقل سرپیچیده بود از آنچه دل فرموده بود عقل با دل رو به رو شد صبح دلتنگی بخیر عقل برمی گشت راهی را که دل پیموده بود عقل کامل بود، فاخر بود، حرف تازه داشت دل پریشان بود، دل خون بود، دل فرسوده بود عقل منطق داشت ، حرفش را به کرسی مینشاند دل سراسر دست و پا می زد، ولی بیهوده بود حرف منّت نیست اما صد برابر پس گرفت گردش دنیا اگر چیزی به ما افزوده بود من کیام؟! باغی که چون با عطر عشق آمیختم هر اناری را که پروردم به خون آلوده بود ای دل ناباور من دیر فهمیدی که عشق از همان روز ازل هم جرم نابخشوده بود #فاضل_نظری 0 1 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/20 ۱۱۰ داستان از زندگانی حضرت علی (ع) 4.8 1 صفحۀ 179 0 0 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/19 ۱۱۰ داستان از زندگانی حضرت علی (ع) 4.8 1 صفحۀ 155 0 2 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/18 اشعار دوست داشتنی 0.0 صفحۀ 1 شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد خشت خشت و آجر آجر ، پیکرم را باد برد من بلوطی پیر بودم پای یک کوه بلند نیمم آتش سوخت ، نیم دیگرم را باد برد از غزل هایم فقط خاکستری مانده به جا بیت های روشن و شعله ورم را باد برد با همین نیمه ، همین معمولی ساده بساز دیر کردی نیمه ی عاشقترم را باد برد بال کوبیدم قفس را بشکنم عمرم گذشت وا نشد بدتر از آن بال و پرم را باد برد #حامد_عسگری 0 0 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/16 ۱۱۰ داستان از زندگانی حضرت علی (ع) 4.8 1 صفحۀ 95 1 0 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/15 ۱۱۰ داستان از زندگانی حضرت علی (ع) 4.8 1 صفحۀ 11 1 0 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/3 داستان رویانا: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان نرجس توکلی لشکاجانی 4.2 29 صفحۀ 64 هرچند کســـب افتخـــار و پیچیدن آوازۀ رویـــان آنها را بـــه جایگاهـــی بالاتـــر برده بـــود، ولی تدیّن، آنهـــا را از یاد خدمـــت به مـــردم و دِینی که به گـــردن داشـــتند غافـــل نمی کـــرد؛ حتی اگـــر ارباب رجـــوع تند برخـــورد می کرد، همـــه را به جـــان خریـــده بودند و هدفشـــان خدمـــت بود و دیگر هیچ... 0 4 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1403/1/2 داستان رویانا: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان نرجس توکلی لشکاجانی 4.2 29 صفحۀ 50 در دهـــۀ06، بیمـــاران نابـــارور ایران بـــرای درمان به خـــارج از کشـــور می رفتند، ولی حـــالا رویان ســـالیانه میزبـــان بیـــش از پانصد زوج خارجی اســـت.1 مراجعـــۀ این بیمـــاران چنـــد دلیـــل دارد. اول اینکه هزینه هـــا در ایران کمتر اســـت. دوم اینکـــه نتایج درمان در رویان بـــا نتایج بهترین مراکز دنیا برابری می کند. سومین مزیت مـــا رعایـت شئونات اسلامی است. به خصوص در ایـــن رشتۀ حساس، مسلمانان زیادی ترجیح می دهند در فضایی درمان شوند کـه مسائل شـرعی در آن رعایت شـــود.ایـــن یکـــی از مزیت هـــای مراکزی اســـت کـــه در این رشـــته کار می کننـــد و البتـــه مجموعـــۀ رویـــان از آن برخـــوردار اســـت. «توریســـم درمانی» درآمـــد زیـــادی دارد و به نوعی نشان دهندۀ ظرفیت هـــای ایـــن مملکت اســـت.هـــر بیمـــار یـــا دانشـــجویی که به ایـــن کشـــور می آید، توانایی هـــای مـــا را می بینـــد و برمی گـــردد و از آن پس، خودش ســـفیر نظـــام ما محســـوب می شـــود که تأثیرگـــذاری اش می توانـــد به مراتـــب عمیق تـــر از کارهـــای تبلیغاتـــی خودمـــان باشـــد. 0 2 محمد(باقر+ی)📝📐🖋️ 1402/12/22 همیشه مردها مقصرند عباس اژدرالدینی 4.5 2 صفحۀ 192 «می رولند» در کتابش «جرأت کن که باور داشته باشی» درباره چگونگی مضاعف کردن نیکویی های زندگی چنین می نویسد: «اگر آن نیکویی والا که آرزومندش هستید، به سوی خود نمی کشانید، ابراز محبت را آغاز کنید. بگذارید وجودتان کانون نورانی و هسته درخشان عشق شود. آنگاه به آن مهر الهی که چون مغناطیسی نیرومند در هستی خودتان نهفته است، دست خواهید یافت. آنگاه، تمام جهان تان عوض خواهد شد.» 0 0