بریدههای کتاب Fatemeh Amooee Fatemeh Amooee 9 ساعت پیش کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 87 صفحۀ 51 ترس از عشق همان ترس از زندگی است و آن کس که از زندگی می ترسد، از قبل مرده است . (ترجمه ابوالفضل بهمن یار انتشارات اردیبهشت ) 0 0 Fatemeh Amooee دیروز واژه ها در آتش جنیفرای. نیلسن 4.7 11 صفحۀ 262 هیچ وقت ازادی رو هدیه نمی دن ، اگه میخواهید ازاد باشین ، مردم باید کشته بشن . 0 0 Fatemeh Amooee دیروز واژه ها در آتش جنیفرای. نیلسن 4.7 11 صفحۀ 7 اگر چیزی یاد نگیری ، مثل این است که چشم نداشته باشی . 0 0 Fatemeh Amooee دیروز یک شب فاصله جنیفرای. نیلسن 4.4 55 صفحۀ 89 تو خورشید رو دیدی . حالا که دیدیش ، می تونی به نور ستاره ها راضی بشی ؟ این برات کافیه ؟ 0 0 Fatemeh Amooee دیروز مسافر هشتم مژگان شیخی 4.5 2 صفحۀ 73 ناگهان صدای امام در تالار پیچید :« اگر خلافت حق توست و خداوند آن را برای تو قرار داده است ، روا نیست که ان را به دیگری واگذاری و اگر خلافت مال تو نیست ، چیزی را که مال تو نیست چگونه به من میبخشی ؟ » 0 0 Fatemeh Amooee دیروز پسری که پرواز کرد فلور هیچکاک 4.0 2 صفحۀ 150 با دانه های برف سقوط می کنم . نمی دانم زنده می مانم یا می میرم . تنها چیزی که برایش زمان دارم . 0 0 Fatemeh Amooee دیروز باخانمان هکتور هانری مالو 3.9 9 صفحۀ 173 کتاب به ادم کمک میکند ذهنش باز شود و به حقایق زندگی بهتر پی ببرد و تعصب و خودخواهی را کنار بگذارد و با دید روشن تری به زندگی و اطرافش نگاه کند . 0 0 Fatemeh Amooee دیروز باخانمان هکتور هانری مالو 3.9 9 صفحۀ 151 کسانی که در برابر سختی ها و مشکلات مقاومت میکنند ، انسان های باشرف و ازاده اند که میتوان به آنها اعتماد کرد . 0 0 Fatemeh Amooee دیروز بقالی بابابزرگم: بهترین مارکت دنیا شرمین یاشار 4.6 2 صفحۀ 72 این جماعت بزرگتر که باهوش و ذکاوت خودشون ادم رو له میکنن ، در اصل مغزشون رو به کار نمی اندازند. عموما ظاهر اتفاق رو میبینن و بهش اهمیت می دن ، اما چیزی که زیر پوست این اتفاق ها خوابیده رو نمیبینند ، بخاطر همین هم خیلی اشتباه میکنند . متوجه نمیشن که داری سعی میکنی ، حقایق رو بهشون بفهمونی . غیر از اون کیف میکنن ادم رو خطاکار جلوه بدن ! 0 0 Fatemeh Amooee دیروز پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.3 220 صفحۀ 40 هیچوقت نمی تونی کتابی رو از جلدش قضاوت کنی. 0 0 Fatemeh Amooee 2 روز پیش نجات جنیفرای. نیلسن 4.5 7 صفحۀ 105 به من یاد داده بودن که هر آدمی تو زندگیش سه تا انتخاب داره ، بخشی از خوبی ها باشه یا بخشی از شر یا سعی کنه جایی بین این دو تا وایسته . اما دیگه فکر نکنم این حرف درستی باشه . وسطی وجود نداره . اون هایی که نمیخوان یک طرف رو انتخاب کنن ، فقط مانع کسایی میشن که کار های خوب میکنن . این جوری آخر سر به کسایی کمک میکنن که دوست دارن شرور باشن . 0 1 Fatemeh Amooee 2 روز پیش یادم دادی شجاع باشم جنیفر ای. نیلسن 4.5 7 صفحۀ 246 به رهبری که هر قولی بهت میده اعتماد نکن ، چون یا دروغ میگه یا قصد داره اول همه چیزت رو ازت بگیره تا بعد بتونه پسشون بده ! 0 0