بریدههای کتاب Elmira Elmira 1403/8/14 ۱۲ قانون زندگی - نوشدارویی برای بینظمی 2.8 2 صفحۀ 112 شما فقط با تماشای رفتار خود میتوانید دریابید که واقعا به چه چیزی اعتقاد دارید، نه با توجه به آنچه که فکر میکنید به آن اعتقاد دارید. پ.ن: پیشنهاد میکنم چندبار جمله رو بخونید! 0 3 Elmira 1403/8/7 ۱۲ قانون زندگی - نوشدارویی برای بینظمی 2.8 2 صفحۀ 69 بهتر از اینکه از افرادی که تحت مراقبت شما قرار دارند محافظت کنید، این است که آنها را با کفایت بار بیاورید. «ترجمه سارا سلیمانی طرزکی» 0 3 Elmira 1403/8/2 اتود در قرمز لاکی آرتور کانن دویل 4.3 8 صفحۀ 37 زیر آفتاب، هیچ چیز تازه نیست. همه چیز قبلا اتفاق افتاده است. 0 14 Elmira 1403/8/2 شرلوک هلمز : اتود در قرمز لاکی 4.3 4 صفحۀ 37 زیر آفتاب، هیچ چیز تازه نیست. همه چیز قبلا اتفاق افتاده است. 0 0 Elmira 1403/8/1 ۱۲ قانون زندگی - نوشدارویی برای بینظمی 2.8 2 صفحۀ 18 بر روی مرسدس بنز باهوشترین پروفسور نسبیگرای پسامدرن با یک کلید خطی بکشید و خواهید دید که نقاب نسبیگرایی (با تظاهر به اینکه درست یا غلط وجود ندارد) و ردای تابآوری افراطی با چه سرعتی از چهره او میافتد. 0 1 Elmira 1403/8/1 آدرنالین غیاث راسم المدهون 3.9 2 صفحۀ 35 می دانی چرا وقتی مردم با گلوله سوراخ میشوند میمیرند؟ چون ۷۰ درصد بدن آدم از آب تشکیل شده درست مثل اینکه مخزن آبی را سوراخ کنی. 0 1 Elmira 1403/7/30 تصویر دوریان گری اسکار وایلد 4.1 12 صفحۀ 67 زن عاقل از روی صندلی راحتی زهوار در رفته با لبهایی به هم فشرده با حزم و احتیاط با دخترش سخن میگفت. از کتاب ترس میگفت که نویسندهاش عقل سلیم بود. دختر جوان گوش نمیداد. در زندان عشق آزاد بود. 0 2 Elmira 1403/7/30 دیوانه وار کریستیان بوبن 3.7 17 صفحۀ 74 فرزند پس از مدتی باید خانواده را ترک کند، چارهای ندارد: دیگر کسی در خانواده حرف او را درک نمیکند_ چون او را خیلی خوب میشناسند و چون دیگر او را نمیشناسند. 0 42 Elmira 1403/7/30 دیوانه وار کریستیان بوبن 3.7 17 صفحۀ 73 در زندگی میتوان همه چیز را هدیه کرد، مگر یک چیز را_ هدیه کردن زیباترین طریقه از دست دادن است._ فقط یک چیز مهم است، شادی؛ هرگز اجازه نده کسی شادی تو را از تو بگیرد. 0 2 Elmira 1403/7/30 دیوانه وار کریستیان بوبن 3.7 17 صفحۀ 86 راستی در زندگی به غیر از «سلام، شب بخیر، دوستت دارم و هنوز برای مدتی کوتاه اینجا هستم، روی زمینی که تو هستی، من هم زندهام» چه چیزی برای گفتن داریم؟ 0 2