بریدههای کتاب امیرحسینم امیرحسینم 1403/12/11 جنگجوی عشق گلنن دویل ملتن 3.6 14 صفحۀ 56 به این فکر میکنم که آیا کشیش نمیداند درست زمانی که او اینجا مسئول بخشش و آمرزش در ازای توبه است، مریم مقدس توی اتاق پشتی در ازای هیچ میبخشد؟ کشیش احتمالاً خودش هم نمیداند که چرا بخشش خداوند باید قیمتی داشته باشد. 0 11 امیرحسینم 1403/11/30 آدمیت لئو بوسکالیا 1.3 1 صفحۀ 72 جامعۀ کنونی ما نه تنها میکوشد که حق مرگ ما، که حق زندگی ما را نیز بگیرد.؛ معمولا شادیِ دوران کودکی را به یغما میبرد؛ نوجوان یاغی را به خلأ و بیهودگی میکشاند؛ فرد بالغ را از ناامنی مدام میهراساند؛ و مصیبتبارتر از همه اینکه منزلت پیریمان را نفی میکند. 3 9 امیرحسینم 1403/11/29 ترجمه زخم احمد عزیزی 4.0 0 صفحۀ 164 بیشتر ما گدایان آماتوری هستیم که از راه اجاره دادن وجدانمان زندگی میکنیم. 0 8 امیرحسینم 1403/11/29 ترجمه زخم احمد عزیزی 4.0 0 صفحۀ 161 امروزه مجنون واقعی کسیست که به فکر ازدواج با لیلا بیفتد. فرهاد در دوران ما عبارتست از دیوانهای که میخواهد به جنگ بیستونِ اجارهخانه برود. 0 4 امیرحسینم 1403/11/13 جوانه های کوچک پاییزی (گزیده دوبیتی و رباعی) محمد طاهری 1.5 0 صفحۀ 50 من بانگ زدم: ز ما گذر کردی دوست فریاد زدم: چرا سفر کردی دوست؟ در وادی عشق همرهی میخواهی من هیچ؛ بگو که را خبر کردی دوست؟ 0 6 امیرحسینم 1403/11/12 میخواهم بمیرم ولی باز هم هوس دوکبوکی کردهام جلد 2 بک سهی 2.7 3 صفحۀ 38 آدمهای مختلف دید متفاوتی بهت خواهند داشت، ولی اگه خودت رو توی سراشیبی سقوط و به ورطهی توجه به تکتکشون بندازی، انرژیای که باید صرف عزیزانت کنی ته میکشه و دوروبریهات بابت این مسئله ازت دلخور میشن. اونوقت پشیمون میشی که چرا در کنار عزیزانت نبودی. 0 11 امیرحسینم 1403/11/10 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.5 56 صفحۀ 139 وقتی زندگی کسی به جایی میرسد که فقط روزش را شب میکند و وقتی تامین نیازهای اولیه همهی وقت و انرژی اش را میگیرد، دیگر توانی برای برآورده کردن توقعات دیگر نمیماند. وقتی زمان شتابان هر چیزی را که ناخواسته از آن غافل ماندهایم به کل از بین میبرد یا به تباهی میکشاند، اینکه از طرف انتظار داشته باشیم مثل همیشه رفتار کند واقعا بار سنگینی روی دوشش میگذارد. 0 4 امیرحسینم 1403/11/9 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.5 56 صفحۀ 111 زندگی یعنی پیشرفت، پسرفت و پیشرفت دوباره؛ پس پسرفت مرحلهای طبیعی از زندگی است و فقط باید یاد بگیرم با آن کنار بیایم 0 4 امیرحسینم 1403/11/8 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.5 56 صفحۀ 46 هرچی بیشتر فداکاری کنی کمکم توقعت از طرف مقابل هم میره بالا. حس میکنی چون زیادی واسه طرف مایه گذاشتی، احساساتی که به خرج دادی اونطوری که باید و شاید جبران نشده و همین میشه که فکرت حتی بیشتر از قبل درگیر طرف میشه 0 41 امیرحسینم 1403/10/12 آدمیت لئو بوسکالیا 1.3 1 صفحۀ 120 مرگ به ما میآموزد که در دراز مدت، هیچ چیز از آن ما نیست. 0 9 امیرحسینم 1403/10/12 آدمیت لئو بوسکالیا 1.3 1 صفحۀ 77 سرانجام هدف زندگی زیستن آن است. چشیدن تجربه تا سرحد توانایی. و پیشواز مشتاقانه و بیواهمهی تجربهی تازهتر و غنیتر. النور روزولت 0 6 امیرحسینم 1403/10/12 آدمیت لئو بوسکالیا 1.3 1 صفحۀ 63 بلوغ همواره در حال رشد و پرورش است و تنها میتوان با چند و چون آن در زمان حاضر و آیندهی زندگی تعریفش کرد. مانند مفاهیم عشق و دانش که کسب هیچ کدام از آنها نمیتواند پایان پذیرد؛ و تنها اشتیاقی شدید برای تجربه هرچه بیشتر آنها وجود دارد. از این رو هم دارای مفهوم بودن است، هم شدن. 0 3 امیرحسینم 1403/9/25 کنترل دوپامین؛ چطور دچار اعتیاد به هر چیزی نشویم آنا لمبکی 4.3 5 صفحۀ 31 آیا با محافظت از فرزندان خود در برابر ناملایمات، آنها را بهشدت از مواجهه با آن نترساندهایم؟ آیا با تقویت عزت نفس آنها از طریق تمجیدهای کاذب و عدم مواجهه با پیامدهای دنیای واقعی، آنها را کم صبرتر، حقبهجانبتر و نسبت به نقصهای شخصیتی خود ناآگاهتر نکردهایم؟ آیا با تسلیم شدن در مقابل هر خواستهی آنها، مشوق دورانی جدید از لذتگرایی نبودهایم؟ 0 11 امیرحسینم 1403/9/25 کنترل دوپامین؛ چطور دچار اعتیاد به هر چیزی نشویم آنا لمبکی 4.3 5 صفحۀ 30 متاسفانه بینش فروید مبنی بر اینکه آسیبهای اولیه دوران کودکی میتواند در آسیب شناسی روانی فرد در بزرگسالی موثر باشد به این باور تبدیل شده که هر تجربه چالش برانگیزی فرد را مستعد قرار گرفتن بر روی کاناپه روان درمانی میکند. 1 7 امیرحسینم 1403/8/27 حرف هایی که کاش می زدم کیتلین کلی 3.0 20 صفحۀ 253 0 1 امیرحسینم 1403/8/27 حرف هایی که کاش می زدم کیتلین کلی 3.0 20 صفحۀ 242 0 2 امیرحسینم 1403/8/27 حرف هایی که کاش می زدم کیتلین کلی 3.0 20 صفحۀ 42 0 1 امیرحسینم 1403/8/21 هر احساسی را باور نکن: کتاب تمرین درمان شناختی - رفتاری برای شناسایی طرح واره های هیجانی و رهایی از اضطراب و افسردگی رابرت ال. لیهی 4.5 1 صفحۀ 174 مسأله این نیست که شاید گاهی قربانی شده باشید. مسأله این است که: آیا شما زندگیتان را طوری تعریف میکنید که یک قربانی هستید؟ 0 7 امیرحسینم 1403/8/20 هر احساسی را باور نکن: کتاب تمرین درمان شناختی - رفتاری برای شناسایی طرح واره های هیجانی و رهایی از اضطراب و افسردگی رابرت ال. لیهی 4.5 1 صفحۀ 132 شاید دوست داشتن کسی همان پذیرفتن احساسهای متناقض نسبت به اوست. شاید دوست داشتن کسی همان دیدن همهچیز است. 0 5 امیرحسینم 1403/7/20 اسمش همین است علیرضا آذر 3.4 2 صفحۀ 45 در همین روزهای بارانی یک نفر خیره خیره میمیرد تو بدی کردی و کسی با عشق از خودش انتقام میگیرد 0 6