بریدههای کتاب آترینا ضیائی آترینا ضیائی 14 ساعت پیش گزیده شعر منصور اوجی فاطمه سالاروند 3.8 0 صفحۀ 23 0 1 آترینا ضیائی 15 ساعت پیش گزیده شعر منصور اوجی فاطمه سالاروند 3.8 0 صفحۀ 125 سال، آن جا چگونه بود رفیق؟ سالِ باران ویا که قحطی ومرگ؟ سال اینجا که بی بهار گذشت. 0 0 آترینا ضیائی 15 ساعت پیش گزیده شعر منصور اوجی فاطمه سالاروند 3.8 0 صفحۀ 138 0 0 آترینا ضیائی 19 ساعت پیش طاعون آلبر کامو 4.1 96 صفحۀ 202 عادت کردن به نومیدی،وخیم تر از خود نومیدی است. 0 3 آترینا ضیائی 20 ساعت پیش طاعون آلبر کامو 4.1 96 صفحۀ 181 آنچه برای من اهمیت دارد این است که آدم به خاطر آن چه دوست دارد زندگی کند یا بمیرد. 0 1 آترینا ضیائی 20 ساعت پیش طاعون آلبر کامو 4.1 96 صفحۀ 147 فاسدترین آدم ها کسانی هستند که نادانند اما گمان می کنند همه چیز را می دانند. 0 1 آترینا ضیائی دیروز طاعون آلبر کامو 4.1 96 صفحۀ 130 _آه!این آدم،همین طور سرتاپا لباس رسمی پوشیده خواهد مرد. به این ترتیب دیگر نیازی نیست برای گذاشتن توی تابوت آرایشش کنند.همین طوری یکراست می رود آن دنیا. 0 9 آترینا ضیائی دیروز طاعون آلبر کامو 4.1 96 صفحۀ 94 آدم ها موقعی که یکدیگر را دوست دارند،بدون حرف زدن،همدیگر رادرک می کنند 0 2 آترینا ضیائی دیروز طاعون آلبر کامو 4.1 96 صفحۀ 56 آه،دکتر خیلی دلم می خواهد یاد بگیرم آن چه را در درونم می گذرد به زبان بیاورم. 0 5 آترینا ضیائی 2 روز پیش آبنبات لیمویی مهرداد صدقی 4.4 65 صفحۀ 46 واین بدترین عذاب بود. عاشق باشی ،اما عاشق کسی نباشی!کسی نباشد که بتوانی در ذهنت به او ابراز علاقه کنی و حس کنی حتی در دنیای تصوراتت هم تنهایی. 0 3 آترینا ضیائی 2 روز پیش همیشه شوهر فیودور داستایفسکی 3.6 26 صفحۀ 150 _بعدازاندوه وغم،نوبت شادی وسرور است! زندگی این است! 0 5 آترینا ضیائی 2 روز پیش همیشه شوهر فیودور داستایفسکی 3.6 26 صفحۀ 101 آه!ای نسل ژوپیتر! یک انسان برای شما،فقط حکم یک سگ رادارد، وشما همه مردم را باطبع کوچک وپست خود می سنجید!این هم مال شما! نوش جان کنید! 0 2 آترینا ضیائی 2 روز پیش همیشه شوهر فیودور داستایفسکی 3.6 26 صفحۀ 101 (دشمنی بمیرد خوبست،اما یک دشمن زنده،بهتراست) 2 5 آترینا ضیائی 2 روز پیش همیشه شوهر فیودور داستایفسکی 3.6 26 صفحۀ 91 هنگامی که خود را خوشبخت می یابید بسیار بلند پرواز می شوید. 0 5 آترینا ضیائی 4 روز پیش آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 79 صفحۀ 170 _یک چیزی هست به اسم آرامش. مسئله فقط خواب نیست؛ اینه که یک چند ساعتی به حال خودم باشم. 0 7 آترینا ضیائی 6 روز پیش دیوان رهی معیری محمدرضا اکبریان 5.0 0 صفحۀ 191 سراغی کن زجان دردناکی برافکن پرتوی،برتیره خاکی زسوزسینه، باما همرهی کن چو بینی عاشقی، یادرهی کن 0 3 آترینا ضیائی 6 روز پیش دیوان رهی معیری محمدرضا اکبریان 5.0 0 صفحۀ 190 دراینجا شاعری غمناک خفته است رهی در سینه ی این خاک خفته است 0 2 آترینا ضیائی 6 روز پیش دیوان رهی معیری محمدرضا اکبریان 5.0 0 صفحۀ 42 0 2 آترینا ضیائی 6 روز پیش گزیده شعر م. موید فاطمه سالاروند 3.5 0 صفحۀ 71 زیبا نبود مادرم زیبایی بودمادرم 0 3 آترینا ضیائی 6 روز پیش گزیده شعر م. موید فاطمه سالاروند 3.5 0 صفحۀ 65 اگرلبخند تونبود سیب کجا می افتاد؟ 0 9