بریدههای کتاب گامبی سرباز فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/1/22 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 24 سلاحها خطرناک نیستن. کسی هم که سلاح در دست داره، خطرناک نیست. خطر واقعی مهارت و نیت شخصه. 0 10 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/1/22 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 26 حقیقت حباب هواییه که زیر آب گیر افتاده. همیشه دنبال راهی برای اومدن به سطح آب میگرده و اگه حتی کوچکترین مسیری پیدا کنه، فرار میکنه. 0 5 فرشته سجادی فر 1404/3/17 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 62 هیچ وقت از انسان طمع کار نترس!طمع او را قابل پیشبینی و منطعف میکند؛در عوض، از انسان نیکوکار بترس!ایمانش او را متمرد و دمدمی مزاج میکند. 0 11 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/3/14 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 181 عواقب به ندرت با قصد و نیت شکل میگیرن. 0 5 فاطیما 1404/1/23 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 27 هیچ زندانی به اندازه زندانی که برای خودمان ساختهایم ، مستحکم نیست. 0 5 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/1/22 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 27 ما هیچ لحظهای بیشتر از لحظهی پیروزی آسیبپذیر نیستیم. 0 22 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/1/22 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 26 باختن در بازی به همین صورت رقم میخورد؛ با رفتن در لاک دفاعی تا زمانی که دشمن همهی گوشت تنت را میکَند. 0 7 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/1/22 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 25 دانش بدون خرد اغلب منجر به سوءاستفاده از قدرت میشه. 0 6 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/1/22 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 25 پیروزی در جنگها به دست قهرمان ها رقم نمیخوره؛ با فداکاری رقم میخوره. هر جنگی بهایی داره و این بها با خون پرداخت میشه. 0 30 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/3/14 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 164 اولین قدم برای بردن اینه که بدونی داری کدوم بازی رو انجام میدی. 0 28 فرشته سجادی فر 1404/3/26 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 174 مادر بزرگش گفته بود: هنر جنگ همیشه باید کنترل اوضاع رو در دست داشته باشه. حقیقتی که درباره آدمها هست اینه که همه شون بدون استثنا دنبال کسی می گردن که کنترل رو در دست داشته باشه. مسئولیت و عواقب تصمیم رو ازشون بگیره تسلط به اعتماد به نفس ربط داره. هیچ ترس و دو دلی و درنگی از خودت بروز نده. با این اعتماد به نفس، افراد، سربازها، ژنرالها و حتی پادشاه ها بی هیچ تردیدی ازت پیروی میکنن برای یو سؤال بود که آیا همین درباره خدایان هم صدق میکند یا نه. درباره خدایان هم صدق میکند یا نه 0 13 فرشته سجادی فر 1404/3/27 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 237 یو از ناتسکو پرسید: چشمهام خیلی متفاوت به نظر میان؟ ناتسکو مدتی طولانی سکوت کرد و گفت: «آره، شما انسانهای فانی گاهی اوقات خیلی شکننده به نظر می رسید. خیلیهاتون بعد از اینکه سختی میکشین، قیافهتون تغییر میکنه، چشم هاتون حالت نامتمرکز پیدا میکند؛ انگار دارین ورای چیزی رو که رو به روتونه نگاه میکنید و به جای آن زمان حال گذشته رو میبینین » آهی کشید.« از این نگاه متنفرم. هر روز توی زیارتگاه ها این نگاه رو میبینم.» 0 13 فرشته سجادی فر 1404/3/17 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 91 یو با پافشاری گفت: من چیزیم نمیشه بیشتر سعی داشت خودش را قانع کند تا الهه را. «هیچ کس نمیدونه من هنر جنگم.... هنر جنگ بوده م.» اخم ناتسکو از هم باز شد دستش را دراز کرد و دست یو را نوازش کرد. «هنوز هم هستی. اینکه نقابت رو از دست دادی دلیل نمیشه قهرمان هم باهاش از دست رفته باشه.» 0 19