بریدههای کتاب خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) mobina 1404/2/2 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 59 صدای خندهاش یکی از زیباترین صداهای دنیاست. 0 5 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 7 از لحاظ زبان به خودم گرسنگی دادم اما نتوانستم در موارد دیگر نیز این کار را انجام دهم. 0 7 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 9 این یک حرکت ساختارشکنانه بود که به عنوان یک زن جوان از غذا لذت میبردم و هر روز از بار گناهی که انتظار میرفت داشته باشم شانه خالی میکردم. حرکتی ساختارشکنانه از سر عشق. 0 5 mobina 1404/2/2 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 19 شبها، تنهایی در اجتماع بودن به معنای نگاههای عجیب و توجه ناخواسته است. این بدان معناست که سریعترین و ایمنترین مسیر خانه را بلد باشم، وانمود کنم که با تلفن صحبت میکنم و کلیدهایم را در جیبم در دست نگه دارم. اما اینجا، شاید مانند تمامی شهرهای بزرگ، تنهایی بخشی از خود شهر است. 0 4 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 26 مهم نیست چه زمانی از سال باشد، آن ها مرا به یاد خورشید، گرمای استوایی و با خانواده بودن میاندازند. کیکهای ماه، کیکهای کوچکی که در جشنواره نیمه پاییز خورده میشوند باید شبیه به ماه باشند. بلوئوبائو اما شبیه به خورشید درخشان است. 0 3 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 31 0 6 mobina 1404/2/2 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 31 روشهای زیادی برای سفر در سراسر جهان وجود دارد. برخی از ما بیشتر از دیگران مستعد به جا گذاشتن تکههایی از خود هستیم. 0 5 NJM 1404/1/30 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 8 مشتاق خلق کردن بودم،که با دستانم چیزهایی بسازم،که آنچه را از دست داده بودم دوباره یاد بگیرم و بازیابی کنم. 0 6 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 27 دلتنگی در وجودم موج میزند و گاهی اوقات مرا به لرزه میاندازد. هر لحظه ممکن است بیاید، اما اغلب زمانی که من در اتاق خوابگاه تنها هستم به سراغم میآید. 0 7 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 26 وقتی بچه بودم موقع غذا خوردن از همیشه شادتر و موقع گرسنگی از همیشه ناراحت تر بودم. 0 4 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 5 فقط می خواستم خراب کاری کنم اما فکر می کنم اولین حرکت شورشی ام نیز بود. دیگر چاپستیک نمیخواهم. دیگر نودل نمی خواهم، حداقل امروز. 0 7 mobina 1404/2/2 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 29 من هیچوقت عادت نداشتم به هیچ کوه، دریا یا رودخانهای مرتبط باشم، هیچوقت آنها را به عنوان بخشی از خودم ندیدم. من چندین خانه را رها کردم و چندین خانهی جدید ساختم. خانه همیشه برایم پیچیده بوده است. 0 5 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 14 شاید بازسازی دقیق یک خاطره غیرممکن است اما هنوز هم به تلاشمان ادامه می دهیم. 0 9 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 9 یک زن خوش خوراک بودن در جامعهای که گرسنگی در آن به سیری منجر نشده و به جایش کنترل میشود، سخت است. جایی که تاریخ طولانی گرسنگی زنان با شرم و جنون همراه است. 0 7 حنا دروی 1404/1/27 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 31 برخی از ما بیشتر از دیگران مستعد به جا گذاشتن تکههایی از خود هستیم. 0 10 mobina 1404/2/2 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 70 همهچیز در اطرافم همزمان ناپدید و دوباره ظاهر میشود و من هرگز نمیتوانم به پای سرعتشان برسم ولی فعلا میدانم که اشکالی ندارد. نمیتوانم جلوی تغییر شکل شهرها را بگیرم، اما با نوشتن این موارد – دستور پختها، نامها، رنگها، کاراکترهای چینی – میتوانم برای مدتی حفظشان کنم. اکنون قادر هستم وجودم را در این شهر ثبت کنم. 0 3 NJM 1404/1/31 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 38 از شجاع بودن خسته شده ام_ 2 8 mobina 1404/2/2 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 27 دلتنگی در وجودم موج میزند و گاهی اوقات مرا به لرزه میاندازد. هر لحظه ممکن است بیاید، اما اغلب زمانی که من در اتاق خوابگاه تنها هستم به سراغم میآید. 0 39 mobina 1404/2/2 خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) نینا مینگیا پاولز 4.0 4 صفحۀ 26 وقتی بچه بودم موقع غذا خوردن از همیشه شادتر و موقع گرسنگی از همیشه ناراحتتر بودم. 0 6