بریدههای کتاب من و لذت زندگی با هیولا: راهنمای پیشرفته برای مهار حملات اضطراب Fati Hassanpour 1403/12/19 من و لذت زندگی با هیولا: راهنمای پیشرفته برای مهار حملات اضطراب بو آیس بت 4.8 1 صفحۀ 105 برای اینکه احساس کنید کامل هستید، به شخص یا چیز دیگری وابسته نیستید. شما به تنهایی کافی هستید. 1 4 Fati Hassanpour 1403/12/19 من و لذت زندگی با هیولا: راهنمای پیشرفته برای مهار حملات اضطراب بو آیس بت 4.8 1 صفحۀ 109 هر چقدر شما خودتان را بیشتر به عنوان کسی که ارزش عشق ورزیدن دارد بپذیرید، عشق دادن و عشق گرفتن آسان تر خواهد بود. 0 2 Fati Hassanpour 1403/12/19 من و لذت زندگی با هیولا: راهنمای پیشرفته برای مهار حملات اضطراب بو آیس بت 4.8 1 صفحۀ 121 عشق واقعی جملات کارت تبریکهای غلوآمیز ولنتاین که از شیرینی دل آدم را میزند نیست، بلکه به معنای اهمیت واقعی برای خود و دیگران قائل شدن بدون قید و شرط است. عشق واقعی فقط آن است که هیچ بازی، ظاهرسازی، تقلب، کلک، قضاوت یا حسادتی در آن نباشد. 0 4 Fati Hassanpour 1403/11/18 من و لذت زندگی با هیولا: راهنمای پیشرفته برای مهار حملات اضطراب بو آیس بت 4.8 1 صفحۀ 31 ریسک کردن احتمال اشتباه کردن را با خودش دارد؛ چیزی که اگر اهل انتقاد کردن از خودتان باشید، از آن میترسید. 0 4 Fati Hassanpour 1403/12/8 من و لذت زندگی با هیولا: راهنمای پیشرفته برای مهار حملات اضطراب بو آیس بت 4.8 1 صفحۀ 56 وقتی توقع داشته باشید اوضاع به شکل خاصی پیش برود، در واقع به خودتان اجازه میدهید اگر برنامههایتان محقق نشد،دچار ناامیدی شوید. 1 7 Fati Hassanpour 1403/12/19 من و لذت زندگی با هیولا: راهنمای پیشرفته برای مهار حملات اضطراب بو آیس بت 4.8 1 صفحۀ 117 اضطراب تمایل دارد شما را در حالت گوشهگیرانه و منقبض ((میخکوب)) کند و شما هم تمایل دارید در ذهن خودتان ((گیر)) کنید. 0 3 Fati Hassanpour 1403/12/19 من و لذت زندگی با هیولا: راهنمای پیشرفته برای مهار حملات اضطراب بو آیس بت 4.8 1 صفحۀ 114 مراقبه یا مدیتیشن به امثال ما که دچار اضطراب میشویم چیز مهمی میآموزد: در عمق وجود شما در واقع جایی امن وجود دارد ! 0 5