بریده کتابهای بر جاده های آبی سرخ: بر اساس زندگی میرمهنای دغابی (کتاب چهارم) عسکری فضل اله نژاد 1403/1/15 بر جاده های آبی سرخ: بر اساس زندگی میرمهنای دغابی (کتاب چهارم) جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 5 صفحۀ 16 «میرمَهنا می گفت: قرن هاست که ما ، ملتِ فردا هستیم. در زندگی غم انگیزمان، امروزْ نداریم، و همه چیزمان شده: ان شاءالله دُرُست خواهد شد، برادر !» 0 0 زهرا عشقی مُعز 1403/5/17 بر جاده های آبی سرخ: بر اساس زندگی میرمهنای دغابی (کتاب چهارم) جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 5 صفحۀ 27 ما برای بیهوده مُردن به دنیا نیامده ییم 0 0 زهرا رستاد 1402/10/18 بر جاده های آبی سرخ: بر اساس زندگی میرمهنای دغابی (کتاب چهارم) جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 5 صفحۀ 101 5 56 زهرا عشقی مُعز 1403/5/24 بر جاده های آبی سرخ: بر اساس زندگی میرمهنای دغابی (کتاب چهارم) جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 5 صفحۀ 122 دانه ی دو دلی مثل گیاه سوء ظن، رویش شتابان غریبی دارد. تردید، پیچکی ست که چون پنجه به دیواره ی روح انداخت، ناخن های تیزش را در تن دیوار فرو میبرد و عجولانه بالا می خزد . آنقدر که بی فرصت سراسر دل و مغز را می گیرد و دیگر به آسانی دست برنمی دارد. 0 0 زهرا عشقی مُعز 1403/5/21 بر جاده های آبی سرخ: بر اساس زندگی میرمهنای دغابی (کتاب چهارم) جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 5 صفحۀ 57 باران برجسم میبارد؛ اما روح را میشوید. غریب است واقعاً. باران چیزی جز قطره های آب نیست؛ اما باریدن آن برسر انسان اهل عشق کم از بارش شیرین ترین رؤیا و خواب نیست. باران، مثل چوبک خوب بلور مکدر شده ی دل را برق می اندازد. 0 0 زهرا عشقی مُعز 1403/5/24 بر جاده های آبی سرخ: بر اساس زندگی میرمهنای دغابی (کتاب چهارم) جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 5 صفحۀ 137 که نخی ناپیدا، از جنس روح هست میان عاشق و معشوق که عاشق را در یک دریا جمعیت ،به قطره ی عزیز می رساند. 0 0