بریدههای کتاب مرا با خودت ببر •°|ܥ݆ܠܥ݆ܠܘ|°• 1403/8/17 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 243 به خدا پناه میبریم از خود محوری به جای خدامحوری! خود محور اگر میتوانست، خدا را هم نابود میکرد تا سد راهش نباشد! 0 9 •°|ܥ݆ܠܥ݆ܠܘ|°• 1403/8/16 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 138 او را که ببینی دیگر نیازی به علامت و نشانهای نداری تا به حقانیتش پی ببری! حقانیت هر چیزی و هر کسی با امام سنجیده میشود 0 8 سیدحسین موسوی 1402/10/26 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 233 اشک میریختم و با خدا حرف میزدم. میگفتم دیگر طاقت این تنگنای ظلمانی را ندارم. ای خدایی که یوسف را از چاه کنعان و از زندان مصر نجات دادی، به آبروی ابنالرضا و پدران بزرگوار و جدش رسول خدا، مرا از این قعر زمین نجات بده! 0 13 فاطمه رهبری 1404/1/13 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 165 چند قدمی که رفت بیاد ابن الرضا (علیه السام) افتاد.با خود گفت چه می کنی ابله! بیاد بیاور که خدا از کارهایت با خبر است . نباید این زن بیچاره را چنین رها کنی و بروی به چه حقی او را زدی؟ اگر این زن از امام کمک خواسته بود او چه می کرد؟ دوباره افسار اسبش را کشید و ایستاد. 0 2 سیدحسین موسوی 1402/10/26 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 221 0 20 Nazi.jg 1403/10/5 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 86 مادر گاهی از دلسوزی زیاد، بچه اش را میسوزاند! 0 5 پارسا 1403/5/10 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 67 هیچ چیز بدتر از دودلی و دست و پا زدن در شک و تردید نیست! باید خودم را از این وضعیت بیرون بکشم! 0 16 فاطمه رهبری 1404/1/8 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 143 دوست عزیزم ، نمک را که به غذا می زنی ، خوشمزه اش می کند اما کسی نمی تواند به جای غذا نمک بخورد ! پیامبر یا امام گاهی برای شناساندن خود مجبور به استفاده از قدرت تکوینی اش می شود . موسی (علیه السلام) عصایش را انداخت تا سحره دریابند که حقیقت ورای سحر و چشم بندی و شعبده وجود دارد. اژده های او تمام ابزار و وسایل سحره را بلعید و آنها به او ایمان آوردند. موسی (علیه السلام )می توانست با آن قدرت خداداداشار۶ ای کند و سحره و فرعون و هامون و درباریان را بکوبد و در دم نابود کند. فرعون قرار بود بماند و نشانه های دیگری از حقانیت موسی ( علیه السلام ) را ببیند و حجت بر او تمام شود و پس از اصرار در سرکشی و خیره سری با سپاهش در نیل غرق گردد. خدای حکیم کسی را در ایمان آوردند مجبور نمی کند. همه باید فهم خود را رشد دهند تا راه را از بیراه بشناسند. باید به این ضرورت برسند که نباید از فرعون هایی چون هارون و مامون و معتصم پیروی کنند .باید این نیاز را در خود ببینند که زندگی شان بدون امام حقیقی بی معناست. معجزه و کرامت امام چون رعد و برقی است در شب بیجور تا ظلمت نشینان بدانند نور و روشنایی هم هست. 0 3 •°|ܥ݆ܠܥ݆ܠܘ|°• 1403/8/16 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 80 باید ایمان بیاوریم که کارها دست خداست و در دقیقهای میتواند حقیقت را برملا کند و دلهای مضطرب را به آرامش برساند! 0 9 آگاتا هولمز 1403/3/24 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 147 مامون: می خواهم ابن الرضا کنار دستم باشد و همه ببینند که اهل بیت اگر دربار نشین شوند، با بقیه فرقی نخواهند داشت. بنی عباس گفتند: مگر پدرش به دربار و زندگی شاهانه اعتنایی کرد؟ در مرو، تو در قصرت زندگی می کردی و او در خانه ای خشت و گلی! 0 4 Nazi.jg 1403/10/5 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 63 عشق، زن ها را راه می اندازد و مرد ها را از کار می اندازد! 0 4 سیدحسین موسوی 1402/10/26 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 147 از طرفی اگر دخترم همسر ابنالرضا شود، از آنچه در خانهشان میگذرد، از رفتوآمدها و نامهها باخبر خواهم شد. *من دخترم را بهتر از شما میشناسم! او بازیگوش و سربه هواست. تحتتأثیر جنبههای معنوی شوهرش قرار نمیگیرد* 🙄🤒🤕😐😐😐 0 6 •°|ܥ݆ܠܥ݆ܠܘ|°• 1403/8/16 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 80 من شایسته این لطف الهی نبودم؛ به گمانم امام دعایم کرده باشد! 0 11 زینب ابوالحسنی 1404/3/1 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 160 سفر به سوی امام، مبارک ترین سفر هاست. خوش به حال کسی که به دنبال امامش میگردد! بهشت هم بدون امام صفایی ندارد، چه رسد به دنیا و بغداد و این باغ .. 0 4 سیدحسین موسوی 1402/10/26 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 160 سفر به سوی امام مبارکترین سفرهاست! خوشبهحال کسی که به دنبال امامش میگردد! بهشت هم بدون امام صفایی ندارد؛ چ رسد به دنیا و بغداد و این باغ! 0 9 🇮🇷 • خاوَردُخت •🇵🇸 1404/3/9 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 215 :(( فهمیدم! هرکس قاعده ای برای بازی خودش دارد! دیگر برایتان مهم نیست که خدا کجای این قاعده قرار می گیرد! )) 0 4 Amirhossein Mahboubi 1404/1/5 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 74 خدا می خواهد ما همیشه به حجت او توجه داشته باشیم و او را محور زندگی خود قرار دهیم. او انسان کامل است. از حال و روزمان خبر دارد. اگر دعایمان کند، به اجابت نزدیک تر است. 0 4 سیدحسین موسوی 1402/10/25 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 130 امام را که دیدم، متوجه شدم وجودم در برابر خورشید مقام او، هیچ فروغی ندارد! آنچه اتفاق افتاد، فقط لطف و مهربانی ایشان بود و بس! 0 13 •°|ܥ݆ܠܥ݆ܠܘ|°• 1403/8/16 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 129 هستند کسانی که حقیقت را میدانند، اما آن را قربانی قدرت و مقام میکنند! 0 3 Atena🌱 1404/4/19 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 64 صفحۀ 122 0 0