بریدههای کتاب حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه امیرمحمد حبیب پوریان 1403/4/8 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 1 1 11 محدثه 1403/1/20 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 261 وقتی که آیۀ «فِي بُيوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ»، «خانه هایی که خدا به آنها رخصت رفعت بخشیده است» نازل شد، از پیامبر پرسیدند که مقصود از این خانهها کدام خانهها است؟ پیامبر فرمود: خانه پیامبر و اهل بیت پیامبر. ابوبکر اشاره کرد به خانۀ علی و از پیامبر با لحنی که انکار و اکراه در آن موج میزد پرسید: - یعنی خانۀ علی هم از همین خانه ها است؟ پیامبر فرمود: - برترینشان خانه علی است. 0 4 مهدی رجبی 1402/5/28 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 139 0 7 معصومه اسدی 1404/3/12 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 111 هزینه خَر کردن مردم خیلی کمتر از هزینه سرکوب کردنشان است. درد و خونریزی هم ندارد. 0 10 امیررضا سعیدینجات 1403/4/30 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 45 معاویه کسی است که من گاهی به او حسادت میکنم. نه که حسادتِ بد؛ یک جور حسادت پدر و فرزندی. پدری که از استعداد و توانمندیهای فرزندش ذوق میکند و ذوق میکند آنقدر که ذوقش سرریز میشود و سر از رشک و حسد در میآورد. اگر از من بپرسند در میان تیرهایی که در عمرت پرتاب کردهای کدام یک به هدف، نزدیکتر بوده، میگویم معاویه. نزدیک، نه. درست خود هدف. در مورد معاویه حقیقتاً زدهام به خال. ذوق زده فریاد زدم: خال! و عدهای شنیدند و او را «خال» صدا زدند. بعد دیدند که خالِ خالی، خیلی فخامت ندارد. گفتند چه کار کنیم؟ گفتم: «خال المومنین» صدایش کنید. آق دایی مومنین! زمانی که خداوند، فرمان سجده بر آدم را صادر کرد من تصورش را هم نمیکردم که از این جنس، کسی مثل معاویه در بیاید وگرنه سر ضرب، بر او سجده میکردم و با همه اعضا و جوارحم در مقابلش پهن میشدم و لنگ میانداختم. 0 5 مهدی رجبی 1402/5/28 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 131 دقیق ترین تعبیر را امام صادق علیه السلام در مورد بنی امیه و اسلام اموی بیان کرده است ؛ بنی امیه اجازه دادند که مردم ایمان را یاد بگیرند اما اجازه ندادند که مفهوم کفر و فسق را بفهمند به این دلیل که وقتی کفرشان آشکار میشود یا مرتکب فسق و فجور میشوند مردم تعریفی از ماهیت فکر و فعلشان نداشته باشند. 0 4 مریم السادات هاشمی 1403/12/14 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 224 عشق اگر انسان را از زمینِِ عادت نَکَند و به آسمان کمال نرساند که عشق نیست. 0 1 سیده زینب موسوی 1403/4/26 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 185 0 15 سیده رقیه صفری 1402/5/7 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 1 و پس از حسین این سجاد است که باید علم اسلام علوی را بر دوش بگیرد و آن را افراشته نگاه دارد و از مسیرهای سنگلاخ و صعب العبور تاریخ بگذراند و به پناهگاه بعدی برساند. آن پیام را که حضرت حسین در زمین کربلا با خط خون نوشته است ، سجاد باید برای جغرافیای جهان هجی کند. آن پیام را که حضرت حسین در روز عاشورا با حنجره خونین فریاد زده است سجاد باید به گوش تاریخ برساند. آن اسناد رسوایی اسلام اموی را که حضرت حسین با خروش خونبار علوی افشا کرده است سجاد باید به دست آیندگان برساند تا مردم، اصل را از بدل و حق را از باطل باز بشناسند و هر که از اسلام و مسلمانی دم زد و بر مسند حکومت نشست فریبش را نخورند و تن به تبعیتش نسپارند. 0 9 مریم السادات هاشمی 1403/12/22 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 420 اگر چراغ های ابتدای راه را بشکنید بشریت را از چراغ های ادامه راه محروم میکنید جهان را دچار ظلمت میکنید اگر چشمتان را بر روشنی ببندید فقط خودتان به بیراهه میروید و به سیاه چال می افتید ولی اگر چراغ را بشکنید همگان را در تاریکی فرومی برید و دودِ شکستن چراغ تا چشم فرزندانتان هم امتداد می یابد. 0 1 امیرمحمد حبیب پوریان 1403/4/9 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 1 0 3 مهدی رجبی 1402/5/30 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 140 0 6 امیرمحمد حبیب پوریان 1403/4/9 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 1 0 3 مریم السادات هاشمی 1403/12/22 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 420 آدمها مجموعه ای از سلولهای متراکمند که پیکر یک انسان به اسم بشریت را تشکیل میدهند عفونت از هر نقطه ای که بر این پیکر واحد وارد شود از مسیر رگهای جغرافیا و تاریخ به همه اعضا و اجزای پیکره سرایت میکند و هیچ عضوی در امان نمیماند. 0 1 محدثه فیض بخش 1404/4/18 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 256 ساکتان در برابر ستم، ساکنان جهنمند در کنار ستمگران. 0 1 زهرا بجلی 1404/4/23 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 340 فراموش نمی کنم این کلام جدّم امیرالمؤمنین را که به شما فرمود : وجود تو برای اسلام، کمترین زحمت و بیشترین رحمت و برکت را داشته است. 1 1 زینب سادات حسینی 1404/5/8 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 420 0 2 زینب عباسی 1404/5/21 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 45 اگر از من بپرسند در میان تیر هایی که در عمرت پرتاب کرده ای کدام یک به هدف،نزدیک تر بوده،می گویم معاویه.نزدیک نه.درست خود هدف. درمورد معاویه حقیقتاً زده ام به خال. ذوق زده فریاد زدم:خال! و عده ای شنیدند و او را خال صدا زدند.بعد دیدند که خالِ خالی، خیلی فخامت ندارد.گفتند چه کار کنیم؟گفتم: خال المومنین صدایش کنید.آق دایی مومنین! 2 8 امیررضا سعیدینجات 1403/6/22 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 260 وقتی که آیه: فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ خانههایی که خدا به آنها رخصتِ رفعت بخشیده است. نازل شد از پیامبر پرسیدند که مقصود از این خانهها کدام خانهها است. پیامبر فرمود: خانه پیامبر و اهل بیت پیامبر. ابوبکر اشاره کرد به خانه علی و از پیامبر با لحنی که انکار و اکراه در آن موج میزد پرسید: یعنی خانه علی هم از همین خانهها است؟ پیامبر فرمود: برترینشان خانه علی است. بعد از ارتحال پیامبر، از ابوبکر پرسیدند: مقصود از فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ کدام خانهها است؟ گفت: مقصود، خانههای مشخصی نیست. پرسیدند که: پیامبر در این باره توضیحی نداده است؟ ابوبکر عصبانی شد: شما چه کار به توضیح پیغمبر دارید؟ ... و معاویه هم در پاسخ به این سوال، همین را گفت: مقصود، مساجد است. همه مساجد. مخصوصاً مساجد نوساز! 0 5 معصومه اسدی 1404/3/11 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه جلد 1 سیدمهدی شجاعی 4.5 29 صفحۀ 101 مسئله این است که حکّام پس از پیامبر، عمدتا راه لقمه حرام را به شکم های مردم گشوده اند و راه ورود حقیقت به قلب هایشان را بسته اند . 0 12