بریده کتابهای تولد در سائوپائولو مغربی 1402/5/1 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 15 صفحۀ 1 0 0 نسرین مختاری 1403/8/4 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 15 صفحۀ 104 او درباره حجاب از من پرسید و من با کمال میل و علاقه برایش توضیح دادم و گفتم:" حجاب مختص مسلمانان نیست. حضرت مریم سلام الله علیها در تمام تندیسها و نقاشیهایی که از ایشان مانده، با حجاب است. من تا به حال ایشان را بیحجاب ندیده ام. شما دیدهاید؟" او هم اعتراف کرد که ندیده است. بعد هم اضافه کردم:" پس حجاب به قبل از اسلام برمیگردد." 0 0 سید :) 1402/8/14 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 15 صفحۀ 88 0 6 نسرین مختاری 1403/8/4 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 15 صفحۀ 125 ما همیشه اختلافاتمان را با حرف زدن حل کرده و میکنیم. حرف زدن مثل آب روی آتش است. بیان دلایل و منظور رفتاری که داشته ایم یا حرفی که زدیم باعث میشود، درک درستی از یکدیگر به دست آوریم. همانطور که در قرآن آمده زن و مرد برای یکدیگر مثل لباس هستند. عیبهای هم را میپوشانند و باعث پیشرفت یکدیگر میشوند. ما این مدت در سختیها، چه مالی چه رفتاری، از هم حمایت کردهایم. 0 0 ریحانه معموری 1403/5/13 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 15 صفحۀ 43 0 9 نسرین مختاری 1403/8/4 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 15 صفحۀ 147 موضوعی که برای سخنرانی در این ده روز آماده کرده بودم، سیره توحیدی امام حسین علیه السلام بود. درست است که آنها شیعه بودند، اما فکر کردم شناخت خدا از تمام موضوعات مهمتر است و همان چیزی که امام حسین علیه السلام و همه پیامبران و ائمه علیهم السلام برای آن کوشیده اند. 0 0 نسرین مختاری 1403/8/4 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 15 صفحۀ 88 امام حسین بزرگترین الگوی من است. حد و اندازه علاقه ام به ایشان را نمیتوانم شرح دهم. اگر بشود عشق به یک انسان را توضیح داد، آن دیگر عشق نیست. چون این حس توضیح ندارد. 0 0 نسرین مختاری 1403/8/4 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 15 صفحۀ 92 از امام کاظم و نوه شان خواستم روزی نیاید که من فکر کنم خیلی علم بالایی دارم و از همه بیش تر میدانم. که مطمئنم آن روز خدا کسی دیگری را به جای من میآورد. همان طور که من را از برزیل به ایران آورد تا درس بخوانم، یک برزیلی دیگر را میآورد تا درس بخواند و به برزیل برگردد و راهنمای مردم کشورش باشد. دعا کردم این تکبر در من اتفاق نیفتد. در تاریخ افراد زیادی هستند که ابتدا انسانهای عابدی بودند و بد گمراه شدند. از امام خواستم من جز این افراد نباشم. 0 0