بریدههای کتاب عطر سنبل، عطر کاج Sara Rezaei 1404/3/27 عطر سنبل، عطر کاج فیروزه جزایری دوما 3.6 48 صفحۀ 132 آدمها در زبان مادری بلندتر صحبت میکنند و شدیدتر میخندند. 0 8 مونا نظری 1403/7/27 عطر سنبل، عطر کاج فیروزه جزایری دوما 3.6 48 صفحۀ 140 من عاشق ماجراهای فرانسوا بودم، و خودم هیچوقت مجبور نبودم خاطرهی عجیبی تعریف کنم؛ به نظر او، ایرانی بودن و داشتن اسمی مثل فیروزه به تمام ماجراهای خودش میچربید. در این زمینه چندان با او موافق نبودم، اما من کی بودم که بخواهم حبابهای خیال مردی را بترکانم که توانسته بودم بدون زحمت تحت تاثیرش قرار بدهم؛ مردی که شیفتهی جزئیات پیشپا افتادهی زندگیام شده بود؟ هرازگاهی یک خاطره بیاهمیت از خاویارفروشهای کنار دریای خزر یا نسترنهای عمه صدیقه رو میکردم و مرد فرانسوی دلش غش میرفت. با گفتن ماجرای هجوم قورباغهها در اهواز، از من تقاضای ازدواج کرد. 0 7 an 3 روز پیش عطر سنبل، عطر کاج فیروزه جزایری دوما 3.6 48 صفحۀ 40 یک روز دوباره سراغ شترها را را گرفت.این بار،شاید نشانه بر تمایل درونی ام به قصه گویی،که آره ما شتر داشتیم،یک دانه یک کوهانه و یک دانه دوکوهانه.یک کوهانه مال پدر و مادرم بود و دو کوهانه را به عنوان استیشن خانوادگی همه با هم سوار میشدیم.چشم هایش گشاد شد. 0 2 an 3 روز پیش عطر سنبل، عطر کاج فیروزه جزایری دوما 3.6 48 صفحۀ 121 فقط میگفت چقدر غم انگیز است که مردم به آسانی از تمام یک ملت به خاطر کارهای عده ی کمی متنفر می شوند و همیشه میگفت،چقدر بد است متنفر بودن.چقدر بد است. 0 0 Sara Rezaei 1404/3/27 عطر سنبل، عطر کاج فیروزه جزایری دوما 3.6 48 صفحۀ 146 احتمالا کسانی که فکر میکنیم بهتر از همه میشناسیم، بیش از همه ما را غافلگیر میکنند. 0 2