بریدههای کتاب نی مه در شرجی عطیه عیاردولابی 1404/3/31 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 94 یحیا با تلخی ادامه داد: "یه مرد داشتیم... که رفت! کی جای اون و پر کنه؟ ای غم، نو رو بیچاره کِرد." و برافروخته ادامه داد: "خائنا همه جا را گرفتن. هر ساعت یه جایی رو ویرونه میکنن". زائرموسی گفت: "خائنا زندگیشون عذابه. همو عذاب از پا درشون میاره ". یحیا خشمگین گفت: "تا وقتب موش تو خونه داریم، کیسهمونا سوراخ میکنن. ما نمیتونیم جلوی دشمن اجنبی وایسیم. باید اول فکری سی اونا کرد تا بشه ری پای خومون وایستم". 0 8 سید عباس حسینی مقدم 1404/4/3 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 152 یحیا رو به زائر موسی کرد و گفت: «مو چیشُوم او نمیخوره که اینا بوشهر رو ول کنن و برن. ای انگلیسیا مکارتر از ای حرفان هسن. ممکنه نقشهی خود خبیثشون باشه که خیال ما راحت بشه، بعد فردا یه کار خبیثانهی دیگه بکنن. باید موند و صبح دید که چه میشه.» 0 7 سید عباس حسینی مقدم 1404/3/29 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 80 ما جون تو بدنمون داریم که زیر بار زور نریم، وگرنه زنده بودن با ترس، با مردن فرقی نداره. ما جون داریم که وطن رو سر پا نگه داریم. اگر این وطن اسیر باشه، چه فایدهای داره که ما بتونیم راستراست توی کیچه بگردیم؟ انگار ما هم یکی از نوکرای اجنبی هستیم. 0 3 فاطمه زیارتی 1404/4/2 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 120 جنگ ما مثل جنگ انگلیسیا نی. ما سی غارت و اسارت نمیریم. ما سی دفاع از خاکمون میریم. سی دین و خدامون میریم. اینا ما رو با انگلیسیا فرق میده. ما ظالم میکشیم. مظلوم نمیکشیم. حواست به ای باشه! 0 3 فاطمه زیارتی 1404/4/2 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 120 تا زمانی که این خاک دشمن داره ، مرد نباید بی تفنگ باشه! 0 3 سید عباس حسینی مقدم 1404/4/4 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 108 غمگین نباش جوون. شیوه جنگ ما چه حمله های بزرگ باشه،چه جنگهای کوچک، ما دست از سر این انگلیسیهای مکار پرنیرنگ برنمی داریم. 0 9 روحِ لابهلای سطرها :) 🇮🇷 1404/3/18 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 78 این خاک بیشتر از اینکه از اجنبی شکست خورده باشه زخم خورده آدم های وطنه. اونایی که وطنشون رو مایه تجارت کردن تا با خرابی اون کیسه خودشون رو بدوزن و پرِ پول کنن. 1 9 سید عباس حسینی مقدم 1404/3/29 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 151 زائر موسی گفت:ای غم صبوری میخوا.ایستادگی میخوا.ما باید بگردیم و دلای پرخشممون رو کنار هم جمع کنیم.یحیا برافروخته ادامه داد:«خائنا همه جا را گرفتن.هرساعت یه جایی رو ویرونه میکنن»زائر موسی گفت:«خائنا زندگیشون عذابه.همو عذاب از پا درشون میاره» 0 3 مشکات بجلی 1404/4/1 نی مه در شرجی سید عباس حسینی مقدم 4.4 7 صفحۀ 77 به وطنت خیانت میکنی؟شدی نوکر این اجنبی ها؟ اینا علف هرز هسن. یه روز همه زمین رو برمیدارن.ولی چون مال ای زمین نیستن زود از بین می رن. توهم فکر نکن دووم دارن. 0 3