بریدههای کتاب زاهو فرشته سجادی فر 1403/9/10 زاهو یوسف علیخانی 4.2 4 صفحۀ 48 و من فکر کردم فقط من نیستم که خیالات میکنم. خیالات اسبی است که همه صاحباش هستند. 0 19 مصطفا جواهری 1403/11/22 زاهو یوسف علیخانی 4.2 4 صفحۀ 48 و من فکر کردم فقط من نیستم که خیالات میکنم. خیالات، اسبی است که همه صاحبش هستند. 0 14 رضا.ش 7 روز پیش زاهو یوسف علیخانی 4.2 4 صفحۀ 254 فقط آقامین مانده بود که خندان میگفت:« روزی هستی و پرسر و صدایی و روزی دیگر، سر و صداها، مجالی نمیدهند کسی بداند که بودهای حتی روزی.» 0 2 رضا.ش 3 روز پیش زاهو یوسف علیخانی 4.2 4 صفحۀ 383 این واقعاً همان خندان من بود؟ خندان عاقل ؟ گاهی آدمی نیست که جاهل میشود این خاصیت بودن در جمع است. عابد بود که گویی میخواند: من به هر جمعی نالان شدم از بخت بد جفت بد حالان شدم 0 1 فرشته سجادی فر 1404/2/16 زاهو یوسف علیخانی 4.2 4 صفحۀ 190 نگاهش کردم. چیزی نگفتم اما فکر کردم مردم همیشه دوست دارند بدانند سرنوشتشان چه خواهد شد و خودِ من هم وقتی آقا برابر قرآناش مینشست و نه میشنید و نه چیزی میگفت، فکر می کردم رفته به دنیایی که ما از آن خبر نداریم. 0 9