بریدههای کتاب پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد mahsa 1404/2/23 پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد یوناس یوناسون 3.8 48 صفحۀ 67 ژولیوس در مزرعه ٔ خانوادهاش کار میکرد و هر روز از پدرش که معتقد بود، او به درد هیچ کاری نمیخورد کتک میخورد. ژولیوس ۲۵ ساله بود ،که مادرش از سرطان مرد و او بسیار اندوهگین شد، کمی بعد پدرش وقتی تلاش میکرد، ماده گوسالهای را از باتلاق نجات بدهد، در باتلاق گیر افتاد و مرد ژولیوس باز هم اندوهگین شد، چون خیلی به ماده گوساله اُنس گرفته بود. 0 7 امید بهبودی 1404/2/2 پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد یوناس یوناسون 3.8 48 صفحۀ 13 وقتی زندگی وارد وقت اضافه میشود به راحتی میتوان به خود اجازه بعضی کارها را داد. 0 6 chino 1404/3/24 پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون رفت و ناپدید شد (رمان) یوناس یوناسون 3.8 48 صفحۀ 73 _اگه تو شرایط دیگهای بودیم این ضربه میتونست خیلی دردناک باشه +بدون شک مردن هم فواید خودش رو داره. 0 0 chino 1404/3/23 پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون رفت و ناپدید شد (رمان) یوناس یوناسون 3.8 48 صفحۀ 47 علاقه شدید آلن به مسائل روز دنیا به این معنا نبود که او تمایلی به عوض کردن اوضاع جهان داشت. 0 0 chino 1404/3/25 پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون رفت و ناپدید شد (رمان) یوناس یوناسون 3.8 48 صفحۀ 113 تغییر دیدگاه سخت بود و بهخاطر آوردن گذشته سختتر. پس بهتر بود یک آبجوی دیگر میخورد 0 0 chino 1404/3/23 پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون رفت و ناپدید شد (رمان) یوناس یوناسون 3.8 48 صفحۀ 25 پدر یولیوس هنگامی که سعی کرده بود گوسالهای را از مرداب نجات دهد در مرداب خفه شده بود. یولیوس از بابت این یکی اتفاق هم سوگوار بود چون علاقه زیادی به آن گوساله داشت. 0 0 chino 1404/3/23 پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون رفت و ناپدید شد (رمان) یوناس یوناسون 3.8 48 صفحۀ 48 دنیا همین است و هرچه بخواهد بشود میشود. 0 0