بریدههای کتاب انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی Ahmadreza 1403/11/6 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 205 بعد از یه مدت تک تک داروها تاثیر خودشون رو از دست دادن.عقاید درست مثل داروهای ضدسرطان هستن با این تفاوت که عقاید حالت ارتجاعی دارن.کهنه میشن،مدتی عقب می کشن،مثل این که دارن استراحت می کنن و دوباره جون می گیرن و این بار به شکل بهتر و قوی تر پشت سر هم بروز می کنن. 0 24 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 213 همیشه در شگفتم که چطور افرادی که خودشان را بیش از بقیه دوست دارند، برای نظر خودشان کمتر از نظر دیگران ارزش قائل اند. اگر کسی مرا تحقیر کند، مشکل از اوست. نگرانی من فقط این است که چیزی نگویم و کاری نکنم که سزاوار تحقیر باشد. هیچ گاه چیزی را که مجبورتان می کند زیر قولتان بزنید یا احترام به خودتان را از دست دهید، معتبر ندانید. 0 1 فاطیما بهزادی 1403/2/17 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 214 بذار همه چیز رو توی زندگی تجربه کنیم بذار جایی برای تأسف نداریم. بذار از آنچه در دسترس هست استفاده کنیم و چیزی رو برای مرگ نذاریم که ازمون بگیره... 0 3 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 191 ولی جلسه ام با هلنا به من فهماند که تشخصیص رسمی چیزی بیش از رنجشی ساده است. در واقع، تشخیص رسمی با مبهم کردن و حتی خنثا کردن شخص چندبعدی ای که رو به رویمان نشسته است، در کار ما اختلال ایجاد می کند. 0 1 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 209 ادراکاتت رو تغییر بده تا دردهات رو از بین ببری. هیچ چیز از بیرون نمی تونه آزارت بده؛ چون تو فقط از بدی خودت آزار می بینی. تنها راه برای مقابله با دشمن اینه که شبیهش نباشی. 0 0 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 213 ریشه ی اعتبار دادن به خود یا قضاوت کردن در مورد خود، در ذهن خودته، نه ذهن دیگران 0 0 A.Z 1404/1/27 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 79 اغلب در درمان، وقتی نشانه های بیماری از بین می رود و بیمار تعادل قبلی اش را به دست می آورد، این پرسش مطرح می شود. آیا واقعا در این زمان باید کار را تمام کرد؟ صرفِ از بین رفتن نشانه ها کافی است؟ یا باید به جاهای دیگر رسید؟ آیا نباید شخصیت و سبک زندگی در زیر نهفته ی بیمار را که باعث به وجود آمدن چنین نشانه هایی شده است، را تغییر دهیم؟ 0 1 فاطیما بهزادی 1403/2/14 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 99 میزان وحشت داشتن از مرگ به میزان کارهای ناکردهی افراد در زندگی بستگی دارد! 0 3 فاطیما بهزادی 1403/2/13 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 25 تجلیل و بزرگنمایی بیش از اندازه تجارب بدیهی، شما را به بیراههی خطرناکی سوق میدهد. باید یکبار دیگر یادآور شوم که همانطور که سقراط متذکر شده بود، زندگیِ بررسی نشده ارزش زیستن ندارد! 0 9 سمیرا 1404/2/15 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 206 اون به من یاد داد که ادراکات خودمه که منو آزار میده، پس ادراکاتت رو تغییر بده تا دردهات رو از بین ببری. هیچ چیزی از بیرون نمیتونه آزارت بده، چون تو فقط از بدی خودت آزار میبینی. تنها راه برای مقابله با دشمن اینه که شبیهش نباشی. 1 15 فاطمه معروفی 1404/1/29 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 219 همیشه درک و معنای مرگ سختتر میشه اگر آدم فکر کنه زندگی کاملی نداشته. 0 9 سمیرا 1404/1/31 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 53 آدمای زیادی رو میشناسم که بخاطر اجتماعات عاشق میشن، یعنی اونا عاشق خوشی جوانی، انتظاراتشون از زندگی هیجان انگیز میشن. این مسئله اون فرد رو به نمادی از شادی جوونی اونا تبدیل میکنه، چون بخشی از دوره ی فوق العاده ی جوانیه و اون هم اونجا بوده، عشق رو در اون قرار میدن. 0 4 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 167 ترتیب این رویدادها یکی از اصول روانشناسی را به یاد من انداخت که بارها از بسیاری از بیماران یاد گرفته (و البته فراموش کرده) بودم: ارزشمندترین چیزی که می تونم ارائه دهم، حضورمه، فقط کنارش باش. سعی نکن حرفای خردمندانه بزنی د نبال تفسیر کردن نباش کار تو اینه که فقط کاملا حضور داشته باشی. به اون اعتماد کن تا چیزایی که لازم داره توی این جلسه پیدا کنه. 0 1 فاطمه معروفی 1404/1/25 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 25 زندگی بررسی نشده ارزش زیستن ندارد. 《جناب سقراط》 0 4 فاطمه معروفی 1404/1/28 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 135 چون برای مرگ وقت نداشتم، مرگ با مهربانی برای من وقت تعیین کرد. 0 6 فاطیما بهزادی 1403/2/17 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 205 زندگی زودگذره_همیشه و همچنان. وظیفهی من اینه که زندگی کنم تا لحظه ای که بمیرم! 0 2 zh.b 1403/12/20 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 14 انسان ها از رابطه به وجود می آیند،در رابطه رشد می کنند،در رابطه آسیب می بینند و در رابطه ترمیم می شوند. 0 2 Kosar Salahi 1404/1/30 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 176 این ایده که الگویی برای چگونه مردن باشی به انسان اجازه میدهد که تا آخرین لحظه به زندگی اش معنی دهد. 0 3 زهره دزیانی 1404/6/1 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 68 نقل قولی از شوپنهاور هست که شور عشق رو با آفتاب کورکننده مقایسه میکنه. وقتی به مرور زمان این خورشید کم نور میشه، ما ناگهان متوجه بهشت شگفتانگیز ستارگانی میشیم که به وسیله این خورشید تابان پنهان و پوشیده شده بودهند. 0 9 Hani 1403/8/5 انسان موجودی یک روزه اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 194 درک خودت را نسبت به اطراف تغییر بده تا آسیب حذف شود. هیچ چیز از بیرون نمیتواند به تو آسیب بزند چون فقط تو با عیب های خودت از درون به خودت آسیب میزنی. 0 4