بریدههای کتاب انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی Ahmadreza 1403/10/30 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 14 انسان ها از رابطه به وجود می آیند، در رابطه رشد می کنند، در رابطه آسیب می بینند و در رابطه ترمیم می شوند. و این چنین است که کسی می آید و کسی می میرد! 0 21 فاطمه معروفی 1404/1/29 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 268 وقتی خوب زندگی کردن رو یاد بگیرید، خوب مردن رو هم یاد میگیرید. 0 15 فاطمه معروفی 1404/1/25 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 71 همیشه دفع کردن اونچه از بیرون به آدم گفته میشه راحتتره تا اونچه از عمق درونمون سر بیرون میاره. 0 6 حدیثه رضائی 1404/1/21 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 193 شاید به نظر غیر منطقی بیاد ؛ ولی معمولا غم از دست دادن اونایی که رابطه ی خوبی باهاشون داشتیم ، کمتر از غم از دست دادن افرادیه که رابطه ی ناخوشایند با اونا داشتیم، کسانی که کارای نا تموم بسیاری با اونا داریم، انگار که بعد از مرگ، رابطه ی ما با اونا در حالت نا تموم ثابت شده و هیچوقت قابلیت حل شدن رو پیدا نمیکنه. 1 2 فاطمه اصغرزاده 1403/5/19 انسان موجودی یک روزه اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 187 "همهٔ ما موجودات یک روزه هستیم؛ چه او که در یاد می ماند چه او که در یاد می دارد؛ همه کم دوام و گذراست؛ هم یاد ها و هم آنچه که به یاد داریم. زمان جاری است آنگاه که همه چیز را فراموش می کنی و زندگی در جریان است زمانی که همه ما تو را فراموش می کنیم. همیشه به یاد داشته باش که به زودی نه هیچ کس خواهی بود و نه هیچ کجا." 1 9 سمیرا 1404/2/15 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 164 شاید بودایی ها حق دارن که میگن: بیدلبستگی، بی ناراحتی! 0 17 Ahmadreza 1403/11/1 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 40 واقعیت اون چیزی نیست که وجود داره بلکه چیزیه که هر یک از ما به شکلی می سازیم یا جعل می کنیم، هرکس در حد قابل توجهی. 0 3 Kosar Salahi 1404/2/4 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 187 هلنا: من الان زندگی نمیکنم. ظاهرا دارم اونو به تعویق می اندازم. در اتفاقی که در حال حاضر برام میفته، خبری از طعم و تجربه زندگی نیست. و من زیر بار چیزا خم شدم: لباسا، ملافه ها، چراغای زیادی، دست کش بیس بال، چوبای گلف، چادر و کیسه خواب. 0 1 zh.b 1403/12/10 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 90 اغلب ما برای از دست دادن اونایی که باهاشون رابطه رضایت بخشی داشتیم راحت تر عزاداری می کنیم تا برای کسانی که روابط ناتمام و ناخشنودی باهاشون داشتیم. 0 1 A.Z 1404/1/29 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 140 «انجام ندادن یه کار درست بدتر از آسیب دیدنه.» 0 1 سمیرا 1404/1/27 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 35 پایان های نامنتظره باعث میشن خیلی بهتر به حال بچسبیم. 0 5 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 204 همیشه به شاگردانم می گویم که وقتی در جلسه ای به مشکل می خورند باید دست نگه دارند و ابزاری را به خدمت بگیرند که همیشه قابل اتکاست ـ «کنترل روند» ـ شما عمل را متوقف می کنید و رابطه ی خود و بیمارتان را بررسی می کنید. 0 0 Hani 1403/8/5 انسان موجودی یک روزه اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 194 اندیشه هایت را رها کن بعد میبینی شکایت ها هم رفته اند. من آسیب دیده ام را رها کن بعد میبینی آسیب ها رفته اند. قضاوت را رها کن و نجات پیدا کن و چه کسی آنجاست که نگذارد آن را کنار بگذاری؟ 0 5 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 188 وقتی احساس می کنی تمام و کمال زندگی نکردی، فکر کردن به مرگ برات دردناک تر می شه؟ 0 1 فاطمه اصغرزاده 1403/5/19 انسان موجودی یک روزه اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 204 تشخیص ممکن است باعث تحریف یا آسیب ادراک شود. 0 13 سمیرا 1404/2/15 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 188 رابطه ها تموم میشن، ولی چیزی که قبلا وجود داشته از بین نمیره. 0 12 Ahmadreza 1403/11/6 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 205 بعد از یه مدت تک تک داروها تاثیر خودشون رو از دست دادن.عقاید درست مثل داروهای ضدسرطان هستن با این تفاوت که عقاید حالت ارتجاعی دارن.کهنه میشن،مدتی عقب می کشن،مثل این که دارن استراحت می کنن و دوباره جون می گیرن و این بار به شکل بهتر و قوی تر پشت سر هم بروز می کنن. 0 24 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 213 همیشه در شگفتم که چطور افرادی که خودشان را بیش از بقیه دوست دارند، برای نظر خودشان کمتر از نظر دیگران ارزش قائل اند. اگر کسی مرا تحقیر کند، مشکل از اوست. نگرانی من فقط این است که چیزی نگویم و کاری نکنم که سزاوار تحقیر باشد. هیچ گاه چیزی را که مجبورتان می کند زیر قولتان بزنید یا احترام به خودتان را از دست دهید، معتبر ندانید. 0 1 فاطیما بهزادی 1403/2/17 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 214 بذار همه چیز رو توی زندگی تجربه کنیم بذار جایی برای تأسف نداریم. بذار از آنچه در دسترس هست استفاده کنیم و چیزی رو برای مرگ نذاریم که ازمون بگیره... 0 3 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 16 صفحۀ 191 ولی جلسه ام با هلنا به من فهماند که تشخصیص رسمی چیزی بیش از رنجشی ساده است. در واقع، تشخیص رسمی با مبهم کردن و حتی خنثا کردن شخص چندبعدی ای که رو به رویمان نشسته است، در کار ما اختلال ایجاد می کند. 0 1