بریدههای کتاب مخلوقات یک روز A.Z 1404/1/27 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 55 شوپنهاور در جایی احساس عشق رو با نور کورکننده ی خورشید مقایسه می کنه. وقتی در سال های آخر، زندگی کم نور می شه، ناگهان متوجه آسمان های پرستاره ای می شیم که خورشید مانعشون بوده یا پنهانشون کرده بوده. خوب ناپدید شدن جوانی که بعضی اوقات خیلی احساس بدیه، باعث شده از آسمان های پرستاره و شگفتی های زنده بودن، بیشتر لذت ببرم؛ شگفتی هایی که قبلا بهشون توجهی نداشتم. من در دهه نهم زندگی م هستم و می خوام چیز غیرقابل باوری بهت بگم: تا حالا این قدر احساس آرامش نکرده بودم. آره؛ می دونم این تجربه ی من رو به پایانه؛ ولی این پایان از اول وجود داشته. تفاوت این جاست که حالا برای لذت آگاهی محض احترام قائلم. 0 1 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 216 کارن هورنی، می گه اگه احساس پرهیزکاری می کنی باید کارهای پرهیزکارانه بکنی؛ این یه مفهوم ساده و قابل احترامه، درست مثل حرفای مارکوس اورلیوس و قبل از اون ارسطو. 0 0 A.Z 1404/1/27 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 90 فهمیده ام که ادعای تخصص گرایی ناشی از غرور محض است. حالا تنها چیزی که از آن مطمئن هستم این است که اگر بتوانم محیطی حمایت گر و ناب ایجاد کنم، بیمار خودش کمکی را که نیاز دارد پیدا می کند. 0 0 حدیثه رضائی 1404/1/21 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 193 شاید به نظر غیر منطقی بیاد ؛ ولی معمولا غم از دست دادن اونایی که رابطه ی خوبی باهاشون داشتیم ، کمتر از غم از دست دادن افرادیه که رابطه ی ناخوشایند با اونا داشتیم، کسانی که کارای نا تموم بسیاری با اونا داریم، انگار که بعد از مرگ، رابطه ی ما با اونا در حالت نا تموم ثابت شده و هیچوقت قابلیت حل شدن رو پیدا نمیکنه. 1 2 سمیرا 1404/2/15 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 164 شاید بودایی ها حق دارن که میگن: بیدلبستگی، بی ناراحتی! 0 15 A.Z 1404/1/29 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 140 «انجام ندادن یه کار درست بدتر از آسیب دیدنه.» 0 1 سمیرا 1404/1/27 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 35 پایان های نامنتظره باعث میشن خیلی بهتر به حال بچسبیم. 0 5 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 204 همیشه به شاگردانم می گویم که وقتی در جلسه ای به مشکل می خورند باید دست نگه دارند و ابزاری را به خدمت بگیرند که همیشه قابل اتکاست ـ «کنترل روند» ـ شما عمل را متوقف می کنید و رابطه ی خود و بیمارتان را بررسی می کنید. 0 0 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 188 وقتی احساس می کنی تمام و کمال زندگی نکردی، فکر کردن به مرگ برات دردناک تر می شه؟ 0 1 سمیرا 1404/2/15 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 188 رابطه ها تموم میشن، ولی چیزی که قبلا وجود داشته از بین نمیره. 0 9 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 213 همیشه در شگفتم که چطور افرادی که خودشان را بیش از بقیه دوست دارند، برای نظر خودشان کمتر از نظر دیگران ارزش قائل اند. اگر کسی مرا تحقیر کند، مشکل از اوست. نگرانی من فقط این است که چیزی نگویم و کاری نکنم که سزاوار تحقیر باشد. هیچ گاه چیزی را که مجبورتان می کند زیر قولتان بزنید یا احترام به خودتان را از دست دهید، معتبر ندانید. 0 1 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 191 ولی جلسه ام با هلنا به من فهماند که تشخصیص رسمی چیزی بیش از رنجشی ساده است. در واقع، تشخیص رسمی با مبهم کردن و حتی خنثا کردن شخص چندبعدی ای که رو به رویمان نشسته است، در کار ما اختلال ایجاد می کند. 0 1 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 209 ادراکاتت رو تغییر بده تا دردهات رو از بین ببری. هیچ چیز از بیرون نمی تونه آزارت بده؛ چون تو فقط از بدی خودت آزار می بینی. تنها راه برای مقابله با دشمن اینه که شبیهش نباشی. 0 0 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 213 ریشه ی اعتبار دادن به خود یا قضاوت کردن در مورد خود، در ذهن خودته، نه ذهن دیگران 0 0 A.Z 1404/1/27 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 79 اغلب در درمان، وقتی نشانه های بیماری از بین می رود و بیمار تعادل قبلی اش را به دست می آورد، این پرسش مطرح می شود. آیا واقعا در این زمان باید کار را تمام کرد؟ صرفِ از بین رفتن نشانه ها کافی است؟ یا باید به جاهای دیگر رسید؟ آیا نباید شخصیت و سبک زندگی در زیر نهفته ی بیمار را که باعث به وجود آمدن چنین نشانه هایی شده است، را تغییر دهیم؟ 0 1 سمیرا 1404/2/15 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 206 اون به من یاد داد که ادراکات خودمه که منو آزار میده، پس ادراکاتت رو تغییر بده تا دردهات رو از بین ببری. هیچ چیزی از بیرون نمیتونه آزارت بده، چون تو فقط از بدی خودت آزار میبینی. تنها راه برای مقابله با دشمن اینه که شبیهش نباشی. 1 13 سمیرا 1404/1/31 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 53 آدمای زیادی رو میشناسم که بخاطر اجتماعات عاشق میشن، یعنی اونا عاشق خوشی جوانی، انتظاراتشون از زندگی هیجان انگیز میشن. این مسئله اون فرد رو به نمادی از شادی جوونی اونا تبدیل میکنه، چون بخشی از دوره ی فوق العاده ی جوانیه و اون هم اونجا بوده، عشق رو در اون قرار میدن. 0 4 A.Z 1404/1/30 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 167 ترتیب این رویدادها یکی از اصول روانشناسی را به یاد من انداخت که بارها از بسیاری از بیماران یاد گرفته (و البته فراموش کرده) بودم: ارزشمندترین چیزی که می تونم ارائه دهم، حضورمه، فقط کنارش باش. سعی نکن حرفای خردمندانه بزنی د نبال تفسیر کردن نباش کار تو اینه که فقط کاملا حضور داشته باشی. به اون اعتماد کن تا چیزایی که لازم داره توی این جلسه پیدا کنه. 0 1 Kosar Salahi 1404/1/28 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 73 معمولا غم از دست دادن افرادی که رابطه خوبی با اونا داشتیم، کمتر از غم از دست دادن افرادیه که رابطه ناخوشایند با اونا داشتیم؛ کسانی که هنوز کارای ناتمام بسیاری با اونا داریم. 0 1 Ahmadreza 1403/10/30 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 3.9 15 صفحۀ 14 انسان ها از رابطه به وجود می آیند، در رابطه رشد می کنند، در رابطه آسیب می بینند و در رابطه ترمیم می شوند. و این چنین است که کسی می آید و کسی می میرد! 0 21