بریده کتابهای ولفا زهره توکلی سراوانی 1403/5/21 ولفا پگاه صراف 4.1 4 صفحۀ 43 هنر آن است که غم کسی را چقدر عاشق باشی. اصلاً غم اصالت ماست. ما با غمهایمان زندگی میکنیم. 0 2 دخترمآه^^ 1403/6/9 ولفا پگاه صراف 4.1 4 صفحۀ 69 «وقتی راهی را انتخاب میکنی؛از راه رفتن خوشحالی؛حتی اگر آن راه درست نباشد.» 0 4 بهار 1403/2/12 ولفا پگاه صراف 4.1 4 صفحۀ 43 اصلا" من عاشق غمی شدم که توی چشمانش نشسته بود ،و عاشق غم کسی شدن را خوب می دانم که یعنی چه.یعنی عاشق همه ی او شدن. شادی و خنده را همه دوست دارند ،هنر آن است که غم کسی را چقدر عاشق باشی. 0 7 ناجه نوروزی 1403/6/11 ولفا پگاه صراف 4.1 4 صفحۀ 293 عاشقانی که از عقل بگذرند به معشوقشان نمی رسند. 1 13 ناجه نوروزی 1403/6/11 ولفا پگاه صراف 4.1 4 صفحۀ 189 انگار معجزه ها فقط برای یک نفر اتفاق میافتند و فقط همان یک نفر میتواند ببیندشان بقیه هم از قبال آن خوشه چینی می.کنند برای همین است که عشق هم یک معجزه است؛ ناگهانی و ناغافل میپرد ،جلوات، فوت میکند توی صورتت و عقلت را از کار میاندازد از بین صدها نفر یکی را انتخاب میکند و چیزی را. نشانش میدهد که تا عمر ،دارد فراموشش نمیکند فقط هم بر یک نفر میتواند اثر کند، نه بر هر دو طرف برای همین است که عشق یک رابطهٔ دوطرفه نیست. همیشه یک نفر عاشق تر از دیگری است چون معجزه برای او اتفاق افتاده است و معشوق هر چقدر هم مجنون ،باشد خوشه چین معجزه عاشق است. عشق یکتاست، به یک نفر داده میشود و آن یک نفر فقط میتواند یک نفر را در دنیا دوست داشته باشد. 0 4