فآحُم تاریخ عضویت:آذر 1401 فآحُم دنبال کردن @fatemeh.homeyrani 12 دنبال شده 20 دنبال کننده کتابدوست(73 کتاب)1244امتیاز دنبال کردن1یادداشت23امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 73 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 45 کتاب یادداشتها فآحُم 1404/1/23 365 روز بدون تو آخیرا 3.5 28 صرفا برای یک بار خوندن بد نبود.البته فقط برای من شاید. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها فآحُم به توان...ⁿ 7 کتاب 📍توصیه به چند بار خوانش 🌤بعضی کتابا انگار عمق دارن باید چند بار بخونیشون،هر بار که میخونی یه راه جدیده، یا میشه گفت درختین🌳 که هر بار میخونیشون یه شاخه پر از برگ بهت اضافه میشه،کتابایی که باهاشون میشه زندگی کرد و توشون غرق شد. 💎💙 0 8 بریدههای کتاب فآحُم 1404/1/23 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 125 صفحۀ 72 مرد بدون زن کِشتیِ بدون سُکّان است.💛 0 1 فآحُم 1403/12/7 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 191 صفحۀ 195 مسجد سهله،همان جایگاهی است که مرغ جان تمامی مؤمنان از سراسر جهان برای عبادت و هم آغوشی با انفاس اباصالح المهدی به سوی آن پر می کشد. 0 8 فآحُم 1403/12/5 فاطمه علی است: داستان هایی کوتاه از بلندای سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (ع) و امیر مومنان (ع) علی قهرمانی 4.4 20 صفحۀ 21 رکعت سوم نماز بود.یک لحضه حواسش پرت شد،گمان برد که رکعت آخر است.نشست به سلام دادن. -برخیز مادرم!الان در رکعت سوم هستی. دخترش فاطمه سلام علیها بود که از درون رحمش مادر را ندا می داد. 0 8 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.