بریدههای کتاب بی حد و مرز فاطمه نجارزاده 1402/7/2 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 84 با داشتنِ ذهنیتِ ثابت، همهچیز همانطوری است که باید باشد؛ ما قدرتی برای تغییر هیچچیز نداریم. با انتخابِ ذهنیتِ رشد، توانایی بهبود هرچیزی را در وجود خود احساس میکنیم. 0 12 maede sjk 1404/1/25 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 154 مقاله ایی در سال ۲۰۱۸ در مجله پزشکی لنست چاپ شد نشان داد آلودگی هوا ممکن است علت بیش از ۳۰ درصد از تمام سکته های قلبی باشد. بنابراین یکی از مهم ترین عوامل سکته در جهان است. در ادامه نوشته شده بود نظر به رابطه قدرتمند میان سکته و عوامل خطرزای قلبی عروقی و زوال عقل، ارتباط میان آلودگی هوا و زوال عقل هم کاملا طبیعی است. 0 0 Atym 1403/8/10 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 23 یکی از باور های مهم من این است که توان بالقوه ی انسان ، یکی از منابع نامحدود ما در جهان است ، بیشتر از چیز های دیگر در این دنیا محدود هستند ، اما ذهن انسان ابر قدرت نهایی است ؛ خلاقیت ، خیال پردازی ، عزم و اراده ، توانایی تفکر ، استدلال و یادگیری هیچ محدودیتی ندارد . همه ی ما می توانیم قهرمان داستان خود باشیم و هر روز می توانیم به چاه پتانسیل های خود سر بزنیم و کاری کنیم که این چاه هرگز خشک نشود . 0 1 راضیه.الف 1402/5/5 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 82 همه نابغه اند؛ اما اگر درباره ماهی بر اساس توانایی اش در بالا رفتن از درخت قضاوت کنید، تمام عمر خود را با این باور خواهد گذراند که احمق است. آلبرت اینشتین 0 5 مهرانا 1403/3/12 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 111 "مهم نیست چقدر باهوش باشید، بلکه نوع هوشتان اهمیت دارد" 0 4 مهرانا 1403/3/9 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 82 "اگر ماهی را بر اساس توانایی اش در بالا رفتن از درخت قضاوت کنید، تمام عمر خود را با این باور خواهد گذراند که احمق است" 0 30 فاطمه نجارزاده 1402/6/28 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 24 با کمک برخی افراد مهم، متوجه شدم محدودیت هایم واقعا محدودیت نیستند. فقط موانعی بودند که باید بر آن ها غلبه می کردم یا محدودیت هایی که باید از ذهنم خارجشان میکردم. وقتی این کار را انجام دادم، کارهایی که هر روز یاد می گرفتم انجام دهم، بی حد و مرز شدند. 1 24 مریم🤍. 1403/10/3 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 121 ((کسی که هرگز اشتباه نکرده، در واقع هیچ چیز جدیدی را امتحان نکرده است.)) 0 70 مهســـ📚ــا 1403/4/18 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 31 ((هیچ مشکلی را نمی توان با همان سطحِ آگاهی که ایجادش کرده است، حل کرد.)) 0 7 نرگس بدرانی 1403/5/18 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 57 اگر یاد گرفتن به معنای ایجاد ارتباط جدید است، به خاطر آوردن نیز حفظ این ارتباطات است. 0 4 محمد مهدی قربانی 1402/8/19 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 65 1 3 نرگس بدرانی 1403/5/19 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 73 وقتی چیزی را درس میدهید دوبار آن را میاموزید؛ یک بار خودتان، و دومین بار از طریق آموزش به فرد دیگر 0 0 Faranak 1402/11/1 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 106 دروغ بزرگ این است که ما محدود هستیم. تنها محدودیت هایی که داریم، محدودیت هایی هستند که به آن ها اعتقاد داریم. 0 9 نرگس محمدی🌱 1403/9/7 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 50 درباره اش فکر کنید وقتی کسی سعی دارد تفکر خود را به شما تحمیل کند چه احساسی دارید؟ اگر یکی از اعضای خانواده دوستان یا همکاران پیشتان بیاید و بگوید: درباره ی این موضوع فکر نکن این نظر رو بده، سعی خواهید کرد در اولین فرصت تا حد ممکن از آن شخص دور شوید با این حال به سرعت به سمت اینترنت می رویم که اطلاعات لازم را به ما بدهد و در واقع سعی میکنیم همین فرد را به نزد خود دعوت کنیم. 0 1 فاطمه نجارزاده 1402/6/28 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 31 حالا اصلاً فضای مجازی را ترک نمیکنیم. اکنون در فضای مجازی زندگی میکنیم. بهخاطر دستگاههای همیشهروشن و همیشهمتصلِ خود، سعی داریم وقتی با خانواده و دوستان هستیم راهی ارتباطی پیدا کنیم و همچنین تلاش میکنیم در محل کار متمرکز بمانیم. بسیاری از ما با نوعی موقعیتِ کارزندگی دستوپنجه نرم میکنیم و با نادیدهگرفتن ارتباطاتِ دیجیتالی برای مدت طولانی در روز راحت نیستیم. بنابراین از ترسِ اینکه مبادا با دورماندن چیزی را از دست بدهیم، همواره در شبکه باقی میمانیم. مشکل این است که واقعاً از این وضعیت لذت میبریم و فورانِ دوپامین هر لایک درشبکههای اجتماعی یا پیامهایی که از عزیزان و دوستانمان میگیریم، این رفتارِ ما را تقویت میکند. البته این پاداشها بهمرور مغزمان را تغییر میدهند و بهجای استراحت در زمانِ بیکاری، مثلاً زمانی که در صف ایستادهایم یا منتظر اتوبوس یا کسی هستیم، تلفن خود را برمیداریم و ماهیچههای حواسپرتی را تمرین میدهیم. وقتی این کار به راه و رسم زندگی تبدیل میشود و هر لحظهی بیکاری را محرکهایی پرزرقوبرق پر میکنند، چه اتفاقی رخ میدهد؟ 0 13 راضیه.الف 1402/5/5 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 75 اکثر افراد واقعا به انجام کاری علاقه دارند که ته قلبشان می دانند باید همان را انجام بدهند، اما آن را انجام نمی دهند، چرا که آن را ترجیح در نظر می گیرند نه تعهد. 0 15 محمد مهدی قربانی 1402/8/21 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 243 انسانی که کتاب های خوب نمیخواند، با فرد بی سوادی که قادر به خواندن نیست، تفاوتی ندارد. 0 3 امید 1402/9/28 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 255 1 22 محمد مهدی قربانی 1402/8/19 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 100 همه نابغه هستند، اما اگر ماهی را بر اساس توانایی اش در بالا رفتن از درخت قضاوت کنید، تمام عمر خود را با این باور خواهد گذراند که احمق است. 0 4 yasyg 1402/8/26 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 115 واقعیت این است : اشتباه به معنای شکست نیست. اشتباهات نشان میدهند که شما در حال امتحان کردن چیزی جدید هستید. شاید فکر کنید همیشه باید فوق العاده باشید، اما زندگی فقط مقایسه کردن خود با دیگران نیست، بلکه مقایسه کردن خودتان با کسی است که دیروز بودید. 0 11