بریدههای کتاب سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود یگانه 1403/6/2 سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 144 صاف ایستاد. «شعار؟» به کف دستم نگاه کردم. «Nam quod in iuventus non discitur, in matura aetate nesitur.»(زیرا آنچه در جوانی آموخته نمی شود در پیری آموخته می شود.) مردی که هنوز روی پله نشسته بود، گفت: «درست است. ولی اجازه دارم بپرسم از کجا میآیید؟» 0 3 Mehrbod 1404/1/23 سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 256 کلیسا از هیچ چیز بیشتر از این وحشت ندارد که انسان تشخیص دهد باور غلطی است اگر بپنداریم خدا جدای از ما ، در نقطهی دوری از آسمان مینشیند و سرنوشت ما را تعیین میکند. 0 0 Mehrbod 1404/1/22 سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 56 کسی که رازدار است ، باید رازی را هم که پشت راز نهفته است ، بشناسد. ثابت کن که تو نه تنها میتوانی سکوت کنی ، بلکه میتوانی فکر هم بکنی. 0 1 Mehrbod 1404/1/22 سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 196 ... شرافت و ادب را میستایم ، صداقت و شفقت را ، مقاومت در برابر ناعدالتی را ، کمک به ضعفا را ، وفاداری به قانون را. رازداری را ، پایبندی به قوانین طلایی را از حالا تا زمان مرگ. ( گوشهای از قسم نامهی استادان ) 0 0 معصومه مهدیفر 1403/5/8 سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 219 زمان چیزی جز زمان نیست.شعری بی قافیه است،همه چیزش به خودت بستگی دارد. 0 3 Mehrbod 1404/1/22 سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 242 ما میتوانیم ببینیم که فنجانی از روی میز پایین میافتد و خرد میشود. ولی هرگز نخواهیم دید که تکههای فنجان به هم وصل شوند و روی میز برگردند. افزایش بینظمی یا همان انتروپی چیزی است که گذشته را از آینده متمایز میکند و با این شیوه به زمان جهت میدهد. 0 0 معصومه مهدیفر 1403/5/8 سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 131 هر برهه از زمان ابوالهولی است که به محض این که معمایش حل شد،خود را به ورطه پرتاب میکند. 0 3 معصومه مهدیفر 1403/5/7 سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 28 عشق مانع نمی شناسد؛نه در میشناسد نه مرز و از میان همهچیز عبور میکند نقطهی شروع ندارد،از ازل بال میزد و تا ابد هم بال میزند 0 3 Tiyara banani 7 ساعت پیش سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 241 0 0 Tiyara banani 7 ساعت پیش سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود جلد 2 کرستین ژیر 4.0 8 صفحۀ 252 0 0