بریده کتابهای چگونه زمان را متوقف کنیم Artemis 1402/12/22 چگونه زمان را متوقف کنیم مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 433 همه چیز درست می شود. یا، اگر هم نشد، همه چیز خواهد بود، پس نگران نباشیم. 0 8 سمیرا 1402/10/4 توقف زمان مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 42 به گمانم این تاوانیست که برای عشق میپردازیم: دریافتنِ رنج و درد کسی دیگر به شکلی که انگار درد و رنجِ خودِ ماست. 0 16 Artemis 1402/12/14 چگونه زمان را متوقف کنیم مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 36 ما بندهی زمانیم و قرار زمان برگذشتن است... 0 1 Artemis 1402/12/14 چگونه زمان را متوقف کنیم مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 69 اما تاریخی که آنرا زنده کرده اید با تاریخی که در یک کتاب میخوانید یا روی صفحه تلویزیون میبینیدفرق میکند. 0 3 Artemis 1402/12/21 چگونه زمان را متوقف کنیم مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 136 این طور گفتنش اشتباه است. موسیقی وارد نمی شود. موسیقی در درون هست. موسیقی به سادگی آنچه را آنجاست آشکار میکند، موجب می شود متوجه حس هایی شوی که الزاما نمیدانستی در درون تو وجود دارند و در اطراف چرخ می زند و همه ی آنها را بیدار می کند. نوعی تولد دوباره. 0 17 امید ابد 1403/1/31 توقف زمان مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 347 خنداندنٍ کسی که به او اهمیت میدهی , ساده ترین و ناب ترین لذت دنیاست 0 20 Artemis 1402/12/19 چگونه زمان را متوقف کنیم مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 79 اولین فن آوری منتهی به اخبار دروغ اینترنت نبود، متون چاپی بود. کتاب های که خرافات را مستحکم میکردن. 0 1 Artemis 1402/12/21 چگونه زمان را متوقف کنیم مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 427 اما هرگز نمی توانی مطمئن باشی.در مورد آینده این اصل قضیه است. تو نمیدانی . در مرحله ایی باید بپذیری که نمیدانی . باید پشت سرهم ورق زدن را کنار بگذاری و فقط روی صفحه ای تمرکز کنی که در آن هستی. 0 3 Artemis 1402/12/14 چگونه زمان را متوقف کنیم مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 51 هر انسان محدودیت های دید خودش را محدودیت جهان میپندارد. 0 24 سمیرا 1402/10/6 توقف زمان مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 54 انسانها بیش از صد سال عمر نمیکنند چون آمادگی اش را ندارند؛ منظورم از نظر روانیست به نوعی تمام میشوی آن ذات و شخصیت لازم برای ادامه دادن و زنده ماندن وجود ندارد بیش از اندازه از ذهن خودت خسته میشوی؛ از اینکه چطور زندگی دائماً خودش را تکرار می کند. خنده و حالتی وجود ندارد که مثلش را قبلاً ندیده باشی. در روند کار دنیا تغییری ایجاد نشده که با تغییرات قبلی فرقی داشته باشد. اخبار جدیدی هم در کار نبودند خود کلمه ی " اخبار" به یک جوک تبدیل شد تمامش فقط یک چرخه بود؛ چرخه ای که آرامی و رو به پایین میچرخید و تکرار میشد. کم کم تحمل تو نیز نسبت به انسانهایی که یک اشتباه را بارها و بارها و بارها و بارها ،کردند از بین می رفت مثل گوش دادن چند صد باره به آهنگ مشابهی ست که زمانی از آن خوشت می آمده و حالا دلت میخواهد گوشهای خودت را از شنیدن صدایش جر بدهی. در واقع این تکرار مکررات آنقدر زیاد است که قصد کشتن خودت را داشته باشی. 0 8 Artemis 1402/12/21 چگونه زمان را متوقف کنیم مت هیگ 3.8 9 صفحۀ 421 ما دقیقا همان کسی نیستیم که به دنیا آمدیم . کسی هستیم که به آن تبدیل می شویم . چیزی هستیم که زندگی از ما می سازد. 0 8