بریدههای کتاب جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر محمد بختیار 1403/4/27 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 24 صفحۀ 65 همیشه میگفت: «میدونی شهناز! اگه از ته دل دعا کنیم، خدا حتما به ما بچه میده؛ اما نمیدونم چرا نمیتونم از ته دل دعا کنم؟!» یکبار در گویان نیمهشب از خواب پرید و سرجایش نشست. من هم از خواب پریدم. بیمقدمه گفت: «شهناز! من فکر میکنم ما بچهدار میشیم؛ ولی شاید من بچهمون رو نبینم.» 0 0 محمدحسن بحرینی 1402/9/21 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 24 صفحۀ 193 #اثر_گناه_و_راه_جبران اولین کاری که خداوند با بندۀ گناهکار میکند این است که لذتِ مناجات را از او میگیرد؛ این لذت را میتوان با ذکرِ مصائبِ اهلبیت علیهمالسلام و عبودیت برگرداند. توسلات خود را به ائمه معصومین برای تأمینِ همۀ نیازها و حوائج افزایش دهید. محمدحسن ابراهیمی جمعه، دوم آوریل صفحه ۱۹۳ 0 4 نبات 1404/4/1 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 24 صفحۀ 197 بهای بهشت را باید پرداخت تا بهشت نصیب ما گردد. 0 4 نبات 1404/3/31 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 24 صفحۀ 69 می گفت:«مهم ترین دلیل عدم پیشرفت کشور ما اینه که تو بعضی مناصب ،کسی سر جای خودش قرار نگرفته.یه دفعه میبینی به یه بی سواد کم اطلاع یه مسئولیت مهم میدن و یه باسواد و ماهر رو مسئول یه کار کم اهمیت میکنن.» 0 4 نبات 1404/3/31 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 24 صفحۀ 66 روی تابلو به نقل از امام زمان (عج)نوشته بود:«اگر شیعیان نسبت به عهدی که به ما دارند وفادار بمانند ، هیچ گاه دیدار ما ازآنها به تأخیر نمی افتد.» 0 1 نبات 1404/4/1 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 24 صفحۀ 117 گفت:«کتک خوردن هم تو راه اهل بیت لذت بخشه!فقط که نباید ازشون حرف بزنیم.عمل هم لازمه» 0 4 فاطره 🕊️✨ 1403/9/8 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 24 صفحۀ 200 میدونی! راستش رو بخوای اگه از کسی خاطره نداشته باشی کمتر دلتنگش میشی... آدم برعکس بیشتر دلتنگ کسی میشه که اون رو دیده و خاطره ازش داره. دلیل دلتنگی خاطره داشتنه. 1 3 زهرا رستمیان 1404/1/3 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 24 صفحۀ 1 چه زیبا بود اگر در جامعه، همه با انگیزه ذخیره آخرت تلاش میکردیم! 0 2