زهرا رستمیان زهرا رستمیان دنبال کردن @z.rostamian 6 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست(19 کتاب)369امتیاز دنبال کردن0یادداشت11امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 19 کتاب در حال خواندن 13 کتاب خواهم خواند 55 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب زهرا رستمیان 1404/1/3 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 23 صفحۀ 1 چه زیبا بود اگر در جامعه، همه با انگیزه ذخیره آخرت تلاش میکردیم! 0 1 زهرا رستمیان 1403/5/14 شوشتری به روایت همسر شهید جلد 30 مریم عرفانیان 4.4 3 صفحۀ 169 «دیروز از هرچه بود، گذشتیم؛ امروز از هرچه بودیم گذشتیم. آنجا پشت خاکریز بودیم و اینجا در پناه میز. دیروز دنبال گمنامی بودیم و امروز مواظبیم ناممان گم نشود. جبهه بوی ایمان میداد و اینجا ایمانمان بو میدهد. آنجا بر درب اتاقمان مینوشتیم: یا حسین فرماندهی از آن توست؛ الان مینویسیم بدون هماهنگی وارد نشوید. الهی نصیرمان باش تا بصیر گردیم، بصیرمان کن تا از مسیر برنگردیم. آزادمان کن تا اسیر نگردیم.» 0 3 زهرا رستمیان 1403/4/14 طیب: زندگی نامه و خاطرات حر نهضت امام خمینی (ره) شهید طیب حاج رضایی محسن عمادی 4.7 5 صفحۀ 150 آخرین برگ کتاب زندگی آدم، تعیین کننده است؛ ببین در آخرین صفحهی کتابات چه مینویسی... 0 3 زهرا رستمیان 1403/3/4 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 138 صفحۀ 165 در تمام شرایط دشواری که با آن روبرو شدم - اعم از زندان و شکنجه و تبعید و ترور- در چهره هسرم نشان اندوه و درهمشکستگی ندیدم بلکه از عزم و اراده او، برای ادامه راه، مایه و الهام میگرفتم. 0 16 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.