بریدهای از کتاب جز از کل اثر استیو تولتز
1403/2/31
بله چند سال پیش خوندم و واقعا لذت بردم ولی موندم چرا بعضی دوستان اتقدر نظر منفی دارند رو این کتاب ،تا آخر بخونید خوبه من بعدش ریگ روان رو هم خوندم اونم جالب بود از نظر من @Lighthouse
1403/2/31
شاید منظور از درست میشه اینه که : چه بخواهی ، چه نخواهی زمان همه چیز را در خود حل میکند
1403/2/31
منظور که قطعا همینه ولی آدم تو اون شرایط که قرار میگیره تازه میفهمه طرف داشته از چه رنجی صحبت میکرده
1403/3/1
همین که بدون درک شرایط میگن نگران نباش یا همه چی درست میشه.... حتی چیز جدید هم نتونستیم بذاریم جاش....
1403/3/1
درسته موافقم 👌مرور زمان چیزی رو حل نمیکنه فقط باعث میشه که برای آدم اون مورد عادی تر شه و در واقع آدمی خودش با اون مسئله کنار میاد و از حالت بغرنج اولیه خارج میشه و شاید این مسئله باعث میشه که بگن مرور زمان مسائل رو حل میکنه ،در واقع خیلی وقت ها مسائل حل نشده فقط خداوند صبر و قدرت کنار اومدن به اون مسئله رو بهمون داده ،ومسئله به خودی خود باقی مونده
1403/3/1
دقیقا همینه تو این جور موقع ها برین طرفو بغل کنید، حرف بزنین باهاش برید چای بریزین براش سرگرمش کنید اونقده وراجی کنید که مشکلش یادش بره و ذهنش بازتر بشه، اینا بیشتر جوابه تا بیان جملاتی کلیشهای که واقعا خودمون هم بهش اعتماد نداریم
1403/3/1
درسته نهایتا اگر کسی نبود هم میتونیم تو این شرایط خودمون خودمونو بغل کنیم😂 وبه یک چای گرم و یک موسیقی آرام بخش و یک کتاب دعوت کنیم به هر حال باید از اون شرایط بیرون بیاییم ،امیدوارم خدا قدرتش رو بهمون بده، من معمولا خودم یارو یاور خودمم ،همیشه دیگران و درک کردم ولی اصولاً درک نشدم و همین باعث شده رو پا بایستم .
سیدحسین موسوی