بریده‌ای از کتاب صراط اثر علی صفایی حائری

بریدۀ کتاب

داستان تو، داستان کوهنوردی است که هر چه جلوتر می رود. راهش باریکتر و دره هایش عمیق تر می شود و ناچار باید بارش سبکتر بشود و حتی کفش هایش را بگذارد. آن شاعر عرب میگوید: در کشتی نشسته بودند و موج ها بالا رفتند و بر سر کشتی شکستند و کشتی به سوی غرق می رفت، اینجا بود که همه دست به کار شدند و آن سرنشین تمامی کتاب ها را انداخت تا بارش سبک تر شود توشه اش را هم حتی کفش هایش را هم از پای افکند. أَلْقَى الصَّحِيفَةَ كَيْ يُخَفَّفَ رَحْلَهُ وَ الزَادَ، حَتَّى نَعْلَهُ أَلفيها. آنجا که احساس می کنی بار سنگین شده تمامی توشه ات را می گذاری، از سنگینی بدنت هم کم میکنی از سر و پا و شکم می زنی که راه بیفتی و برسی.

با این بریده  تصمیم گرفتم  کتاب رو بخونم🙃👀

الحمدلله باعث خوشحالیه🌱 که...
جاهایی که حس می کنم نیاز روحی خودم طلبیده بخشی از متن کتاب، که بولد بشه؛ میبینم دیگرانی  هم  هستند همچون من ،که  این پاسخی شده برای پرسش درونی انها  راجع به اون مطلب ✨

بُلد بشه؟ یعنی چی؟🙄🙄😶😶
@zahraakbari114