بریدهای از کتاب نازنین اثر فیودور داستایفسکی رهامیس 5 روز پیش نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 368 صفحۀ 71 " بدبختی همین جاست که من آدم خیال پردازی ام " " بدبختی همین جاست که من آدم خیال پردازی ام " 388 6 65 (0/1000) نظرات نبات 5 روز پیش به نظر من خوشبختیه...دنیایی میسازی که جز خودت کسی ندارتش ،نمیبینتش و برات لذت بخشه...5 1 saghar 5 روز پیش اما اون برای همیشه ی دنیای خیالی میمونه که هیچ وقت نداریش 2 نبات 5 روز پیش خب بله ،توی این دنیا،نه @saghar00 0 وایولت 5 روز پیش اینجا منظور خیالپردازی فرحبخش نیست.... احتمالا بیشتر منظور نویسنده شامل خیالات حسرتبرانگیز بوده 1 پاسخ های بیشتر
saghar