saghar saghar دنبال کردن @saghar00 عضویتخرداد 1404 19 دنبال شده 37 دنبال کننده کتابدوست(13 کتاب)97امتیاز دنبال کردن7یادداشت10امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 13 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 22 کتاب یادداشتها saghar 1404/6/15 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 347 اولین کتابی بود که از داستایفسکی میخوندم کتاب بی نظری بود میتونست دقیقا حسی که شخصیت داستان داره رو بهت انتقال بده تو همراه اون شخصیت حس غم شادی حماقت رو حس میکردی 0 3 saghar 1404/4/29 لیست مهمان ها لوسی فولی 2.7 3 اولای داستان روند کسل کننده ای داشت میشه گفت خیلی کند پیش میرفت ولی ۵۰ صفحه آخر ی سری از حقایق راز های فاش شد که حتی فکرشم نمیکردی و فقط در کل پایان خوبی داشت و اولاش واقعا کشش داده بود داستانو 0 8 saghar 1404/4/9 قلعه حیوانات 3.7 1 قلعه حیوانات یا مزرعه حیوانات درمورد انقلابی جدید برای حیوانات بود انقلابی جدید اما کورکورانه و احمقانه حیوانات اون ها آزادی میخواستند اما به مشقت بدتری دچار شدند این کتاب نشون میده دلسوزی هرکسی برای خودشه نه دیگران خوکها نگران خودشون بودند و ی رهبری بر پا کردند به نام انقلاب حیوانات اما به سود خودشون و حیوانات دیگه رو به اسارتی بدتر دچار کردند 0 8 saghar 1404/4/3 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 2.2 280 یکی از بهترین فانتزی هایی بود که خوندم و اینکه هر خط از کتاب رو میخوندم یاد انیمه شهر اشباح میفتادم جوری که انگار دقیقا داخل همون انیمه ای 0 11 saghar 1404/4/2 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 139 شخصیت پردازی و قلم نویسنده فوق العاده بود وقتی میخوندیش حس میکردی خودتم روی عرشه ایستادی و باد ملایم گرمی به صورتت میخوره و داری از نزدیک داستان رو حس میکنی و حتی لمسش میکنی انگار چند لحظه کوتاهم شد از دنیا و اطرافت جدا شدی و میون آب های طوفانی و آرام دریا سرگردونی 0 4 saghar 1404/4/1 قصه های همیشگی؛ طلسم آرزو کریس کالفر 4.4 70 داستان فانتزی داشت انگار که دوباره برگشتی به دنیای دیزنی خودم به شخصه تمام انیمیشن های دیزنی رو دیدم و خب این کتاب دوباره جذبم کرد ولی وسطای داستان انگار میدونستی قرار چه پایانی داشته باشه و ی مقدار خسته کنند بود البته این فقط نظر من بود و به نظرم برای سنین پایین میتونه مناسب باشه ی داستان فانتزی و ماجراجویانه ای داشت 0 6 saghar 1404/4/1 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 267 کمیاگر به دنبال افسانه شخصیش رفت هرچند که اون خیلی دور بود ولی پیداش کرد و مهمتر از این ،اون با قلبش و روحش بیشتر ارتباط گرفت اره قلبش اون تو این مسیر به گنجی مهمتر از گنج اصلی رسید حتی عاشق هم شد "من دنبال افسانه شخصیمم حتی اگه مایل ها ازم دور باشه ارزشش رو داره" 0 8 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها saghar 1404/6/15 کتاب های بهار و تابستون ۱۴۰۴🌸 6 کتاب با اینکه وقت زیادی داشتم ولی کتاب های کمی خوندم ولی خب این اولین تجربه جدی کتاب خوندنم بود 0 2 saghar 1404/4/9 فریدا مک فادن 16 کتاب کتاب های روانشناختی و جنایی فریدا مک فادن 0 7 بریدههای کتاب نمایش همه saghar 1404/6/15 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 347 صفحۀ 94 نمی دانی چه بهشتی میخواستم برایت بسازم بهشتی که در جان خودم بود 0 2 saghar 1404/6/15 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 347 صفحۀ 95 آهای آدم ها همدیگر دا دوست داشته باشید 0 1 saghar 1404/6/15 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 347 صفحۀ 95 می گویند خورشید همه چیز را جان دوباره می دهد حالا ببینید خورشید را انگار خودش هم مرده مگه نه؟ 0 2 saghar 1404/5/7 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 347 صفحۀ 38 بگذار سختی بکشی آن وقت بزرگواری ات را می بینم 0 5 saghar 1404/5/7 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 347 صفحۀ 43 اگر شما فکرتان را به زبان بیاورید با کلمات بیانش کنید آن وقت بسیار احمقانه به نظر می رسد 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.