بریده‌ای از کتاب Legend of the Galactic Heroes : Dawn اثر یوشیکی تاناکا

بریدۀ کتاب

فن‌شونکف ساکت موند و گوش داد. یانگ ادامه داد: «از اون نقطه به بعد، دیگه بستگی به مهارت دیپلمات‌های اتحاد داره. چون برتری نظامی پیدا کردیم، شاید بتونن یه قرارداد صلح رضایت‌بخش ببندن. از نظر من، اگه این اتفاق بیفته، دیگه با خیال راحت می‌تونم بازنشسته شم.» فن‌شونکف گفت: «ولی معلوم نیست این صلح موندگار باشه.» یانگ گفت: «در طول تاریخ بشر، صلح همیشگی هیچ‌وقت وجود نداشته، پس امیدی به اون ندارم. ولی دوره‌های چند دهه‌ای از صلح و شکوفایی وجود داشتن. اگه بخوایم چیزی برای نسل بعدی به جا بذاریم، بهترین چیزی که می‌تونیم بهشون بدیم، صلحه. نگه‌داشتن صلحی که نسل قبلی بهشون داده، وظیفه‌ی نسل بعدیه. اگه هر نسل یادش بمونه که مسئول نسل‌های بعدیه، صلح در بلندمدت حفظ می‌شه. اگه فراموش کنن، اون میراث رو به باد می‌دن و بشر دوباره برمی‌گرده سر خونه‌ی اول. که خب، اونم زیاد عجیب نیست.»

جمله اولش فقط🤌🤌🤌
"چون برتری نظامی پیدا کردیم می‌تونیم صلح کنیم"
یعنی تا برتری نظامی پیدا نکردی با صلح بای بای کن

اخه اگه نیروی نظامی نداشته باشی کی ادم حسابت میکنه؟

از جمله حق های فراوان موجود در کتاب....
درس زندگی میده والا

دقیقا🤌👌👌👌