بریده‌ای از کتاب یک عمر کار: درباره مادر شدن اثر ریچل کاسک

بریدۀ کتاب

با بیمارستان تماس می‌گیرم تا در کلاس پیش از زایمان ثبت‌نام کنم. می‌گویند خیلی دیر تماس گرفتید، کلاس پر شده. باید قبلا ثبت‌نام می‌کردید. جواب میدهم قبلا حامله نبودم. تازه می‌بینم وارد دنیایی سرشار از وسواس آینده نگری شده‌ام و زنانی که هم‌زمان با من باردار شده‌اند دارند اسم بچه‌های متولد نشده‌شان را در مدارس مطلوب هم می‌نویسند. وحشت و اضطراب سراپای وجودم را می‌گیرد، حس می کنم عقب مانده‌ام.

من هنوز با این کتاب ارتباط برقرار نکرده‌ام و از مدل نوشتن و حرف زدن نویسنده درباره زن و مادری خوشم نمیاد. اما این یه بخش حرفش خیلی حق بود.

همین بخش میتونست گولم بزنه بخرمش🫠

اصلا توصیه‌اش نمی‌کنم. خودمم نمی‌دونم چیکار کنم. از کتاب نصفه خونده خوشم نمیاد ولی اصلا کتابش رو دوست ندارم. اگه بخوای حاضرم بعد خوندنش برات بفرستم که پول ندی برای خریدش. چون قطعا جزو کتاب‌های نگه‌داشتنیم نخواهد بود.

فاطمه رفعت

نه دیگه از تجربه شما استفاده میکنم فعلا سمتش نمیرم ولی مشتاقم هر وقت تمومش کردید نظرتونو بدونم
@Atiehayyar