🔰 #معرفی_کتاب
🔹 انسان ۲۵۰ ساله؛ اثر جاودانه مرتضی مطهری، به بررسی زندگی و اندیشههای بزرگمردانی میپردازد که نه تنها تاریخ اسلام، بلکه سرنوشت بشریت را رقم زدهاند. این کتاب به ما یادآوری میکند که چگونه آموزههای این شخصیتهای الهی میتواند راهنمای ما در مسیر پرچالش امروز باشد. آیا میتوانیم از این ثروت معنوی برای ساختن آیندهای سرشار از نور و حقیقت بهرهبرداری کنیم؟
🔹 مطهری در این اثر، با قلمی پرشور و قلبی مملو از عشق به حقیقت، به تحلیل زندگی و شخصیتهای برجسته تاریخ اسلام، از جمله پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع)، میپردازد. او به ما نشان میدهد که آموزههای این بزرگواران، نهتنها در زمان خود، بلکه در تمام اعصار، همچون نغمهای جاودانه، قابلیت تفسیر و تجدید نظر دارند. او با استناد به آیات نورانی قرآن و احادیث گهربار، ما را به تأمل در زندگیای فراتر از مناسک و عبادات دعوت میکند.
🔺به چه کسانی توصیه می شود ⁉️
این کتاب برای کسانی که به دنبال تفکر عمیق و درک بهتر از زندگی و جامعه هستند و همچنین علاقه خاصی به تاریخ دینی و اجتماعی خود دارند مناسب است
📌 بخشی از کتاب:
🔸 مطهری مینویسد: انسان ۲۵۰ ساله نماد جستجوی بیپایان حقیقت و عدالت است.
این انسان باید در هر زمان و مکانی، پرچم آرمانهای اسلامی را برافراشته نگه دارد و در برابر چالشهای زندگی، با استقامت و ارادهای قوی ایستادگی کند.
🔸 او با ارجاع به آیه
إِنَّ اللّهَ مَعَ الَّذِينَ اتَّقَوْا وَالَّذِينَ هُمْ مُحْسِنُونَ
(نحل: 128)
به ما یادآوری میکند که تقوا و احسان، دو رکن اساسی در زندگی مؤمنان هستند که باید همواره در قلب و جان ما جا داشته باشند.
🔸 شهید با نگاهی عمیق و فلسفی تأکید میکند که «انسان ۲۵۰ ساله» باید به عنوان نماد جستجوی حقیقت و عدالت در جامعه اسلامی مطرح شود و ما باید بهعنوان نمایندگان این دین الهی، در پی تحقق آرمانهای بلند آن باشیم.
🗒یادداشت
در دنیایی پر از چالشها،انسان ۲۵۰ ساله همچون چراغی در تاریکی است. این کتاب ما را به جستجوی حقیقت و معنا دعوت میکند و یادآور میشود که هویت ما فراتر از زمان حال است.
بیایید با دلی پرحرارت و ذهنی باز، به سوی آیندهای روشنتر گام برداریم. این سفر، سفر ماست؛ سفری به سوی انسانیت و بیداری!
✍🏼 امیرمهدی سلیمانی
📖 انسان 250 ساله
#کارگروه_پژواک_اندیشه
#یکشنبه_کتابخوانی
💡پایگاه اطلاعرسانی انجمن اسلامی
دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت)