انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه نوشیروانی بابل

انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه نوشیروانی بابل

@tahkimnit

2 دنبال شده

1 دنبال کننده

انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت)
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

"بازتاب کتابخوانی دانشجویان فعال فرهنگی"

TahkimVahdat
Anjoman.eslami_nit

🔰 #معرفی_کتاب

🔹 انسان ۲۵۰ ساله؛ اثر جاودانه مرتضی مطهری، به بررسی زندگی و اندیشه‌های بزرگ‌مردانی می‌پردازد که نه تنها تاریخ اسلام، بلکه سرنوشت بشریت را رقم زده‌اند. این کتاب به ما یادآوری می‌کند که چگونه آموزه‌های این شخصیت‌های الهی می‌تواند راهنمای ما در مسیر پرچالش امروز باشد. آیا می‌توانیم از این ثروت معنوی برای ساختن آینده‌ای سرشار از نور و حقیقت بهره‌برداری کنیم؟

🔹 مطهری در این اثر، با قلمی پرشور و قلبی مملو از عشق به حقیقت، به تحلیل زندگی و شخصیت‌های برجسته تاریخ اسلام، از جمله پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع)، می‌پردازد. او به ما نشان می‌دهد که آموزه‌های این بزرگواران، نه‌تنها در زمان خود، بلکه در تمام اعصار، همچون نغمه‌ای جاودانه، قابلیت تفسیر و تجدید نظر دارند. او با استناد به آیات نورانی قرآن و احادیث گهربار، ما را به تأمل در زندگی‌ای فراتر از مناسک و عبادات دعوت می‌کند.

🔺به چه کسانی توصیه می شود ⁉️

این کتاب برای کسانی که به دنبال تفکر عمیق و درک بهتر از زندگی و جامعه هستند و همچنین علاقه خاصی به تاریخ دینی و اجتماعی خود دارند مناسب است

📌 بخشی از کتاب:

🔸 مطهری می‌نویسد: انسان ۲۵۰ ساله نماد جستجوی بی‌پایان حقیقت و عدالت است.
این انسان باید در هر زمان و مکانی، پرچم آرمان‌های اسلامی را برافراشته نگه دارد و در برابر چالش‌های زندگی، با استقامت و اراده‌ای قوی ایستادگی کند.
🔸 او با ارجاع به آیه

إِنَّ اللّهَ مَعَ الَّذِينَ اتَّقَوْا وَالَّذِينَ هُمْ مُحْسِنُونَ
(نحل: 128)
به ما یادآوری می‌کند که تقوا و احسان، دو رکن اساسی در زندگی مؤمنان هستند که باید همواره در قلب و جان ما جا داشته باشند.

🔸 شهید با نگاهی عمیق و فلسفی تأکید می‌کند که «انسان ۲۵۰ ساله» باید به عنوان نماد جستجوی حقیقت و عدالت در جامعه اسلامی مطرح شود و ما باید به‌عنوان نمایندگان این دین الهی، در پی تحقق آرمان‌های بلند آن باشیم.

🗒یادداشت

در دنیایی پر از چالش‌ها،انسان ۲۵۰ ساله همچون چراغی در تاریکی است. این کتاب ما را به جستجوی حقیقت و معنا دعوت می‌کند و یادآور می‌شود که هویت ما فراتر از زمان حال است.
بیایید با دلی پرحرارت و ذهنی باز، به سوی آینده‌ای روشن‌تر گام برداریم. این سفر، سفر ماست؛ سفری به سوی انسانیت و بیداری!

📖 انسان 250 ساله
#کارگروه_پژواک_اندیشه
#یکشنبه_کتابخوانی

💡پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن اسلامی
     دانشجویان (دفتر تحکیم‌ وحدت)

🔹 «اسلام و نیازهای زمان»اثر گرانقدر مرتضی مطهری، همچون مشعلی فروزان در تاریکی‌های جهل و نادانی، به بررسی پرسش‌های بنیادینی می‌پردازد که از دیرباز روح انسان‌ها را به جستجوی حقیقت و عدالت واداشته است. آیا اسلام می‌تواند به‌عنوان پرچمدار هدایت، پاسخگوی نیازهای نوین بشر باشد؟ چگونه می‌توان اصول نورانی اسلامی را با چالش‌های معاصر پیوند زد تا در این میدان نبرد فرهنگی، پیروزی از آن حق باشد؟

🔹 مطهری در این اثر، ما را به تفکر و تعمق در آیات نورانی قرآن دعوت می‌کند. او با استناد به آیه

إِنَّ اللّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ (رعد: 11)

بر این حقیقت تأکید می‌کند که تغییر و تحول در زندگی ما، نیازمند درک عمیق از آموزه‌های اسلامی است. دین، تنها به مناسک و عبادات محدود نمی‌شود؛ بلکه باید در دل و جان ما همچون نغمه‌ای جاودانه طنین‌انداز باشد.

📌 بخشی از کتاب:

🔸 مطهری می‌نویسد: «اسلام در هر زمان و مکانی قابلیت تفسیر و تجدید نظر دارد. اگر به عمق آموزه‌های اسلامی توجه کنیم، خواهیم دید که این دین، سلاحی برنده در برابر تمام چالش‌های انسانی است.»

🔸 او با ارجاع به آیه

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللّهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِيدًا  (احزاب: 70)

به ما یادآوری می‌کند که در این میدان نبرد، باید صداقت و تقوا را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم و به‌عنوان سربازان دین، به نیازهای زمان خود پاسخ دهیم.

🔸 مطهری همچنین با نگاهی حماسی تأکید می‌کند که «اسلام باید در زندگی روزمره ما جاری باشد و ما باید به‌عنوان نمایندگان این دین الهی، در پی تحقق عدالت و حقیقت باشیم. بیایید با هم عزم خود را جزم کنیم و در این مسیر پرچم اسلام را برافراشته نگه داریم.»

🔶در پایان، شهید مطهری با شجاعت و بصیرت خود ما را فرا می‌خواند که در این برهه حساس تاریخ، با ایمان و اراده‌ای راسخ، پرچم اسلام را در دنیای معاصر برافرازیم. او به ما یادآوری می‌کند که آینده از آنِ ماست و با هم می‌توانیم دنیایی سرشار از عدالت و حقیقت بسازیم.

📖 اسلام و مقتضیات زمان، شهید مطهری

♦️کتاب رمان ۱۹۸۴ نه تنها یک رمان جذاب و مهیج است، بلکه یک نقد اجتماعی و پیش‌بینی آینده تاریک دولت‌ها و احزاب مارکسیست است.

♦️اولین درسی که می‌توان از این کتاب گرفت:
در دنیای سیاست به هیچ‌کس نمی‌توان اعتماد کرد؛ حتی نزدیک ترین افراد.
اعتماد در احزاب مارکسیستی یعنی غرق‌شدگی مطلق.

♦️این رمان، جریان مارکسیسم را به طور شفاهی به شما نمی‌آموزد؛ بلکه با متنی روان، تجربهٔ تحمل یک حکومت مارکسیست را به خوبی نمایان می‌کند.
در واقع برای چپ مارکسیسم مهم نیست چه کسی هستی و برای چه کسی کار می‌کنی و چه منصبی داری
روح و جانت باید در اختیار حزب باشد وگرنه یک مجرم هستی!

♦️این کتاب عاشقانه‌ای را به تصویر می‌کشد که تلاش برای حفظ احساسات و انسانیت در دنیایی‌ست که همه‌چیز آن تحت کنترل است و تلاش انسان ها برای حفظ احساسات زندگی در دنیای سراسر دیکتاتوری و خفقان را به خوبی نمایش می‌دهد و خواهید دید مارکسیست علاوه بر اینکه عشق‌تان را از شما دریغ می‌کند، حتی خودتان را از خودتان می‌رباید و در ورطه‌ی مصرف برای حزب به ارابه می‌بندد.

📖 ۱۹۸۴، جورج اورول
#کارگروه_پژواک_اندیشه

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.