یک ماه از زمانی که خوندمش گذشته،من این کتابو تو دوران جنگ شروع کردم و واقعا اون تایم برام مثل ی قرص ارام بخش عمل میکرد ، جوری غرق کتاب و دنیاش میشدم که انگار نه انگار توی کشوری زندگی میکنم که توش جنگه
اولین کتابی بود که توی کل عمرم خوندم و بخاطر همین کمی کندخوان بودمو و برای درک تک تک صحنه هاش چندین بار اون بند و جمله رو میخوندم که همین باعث شد من این کتابو توی یک ماه تموم کنم
از دنیایی این کتاب بخوام بگم واقعا بی نقصه،دختری که با مادرش روی ماه زندگی میکنه،برای نجات مادرش وارد قصر میشه اما عاشق ولیعهد میشه،دختری که ضعیف و ترسو بود ولی یهو تبدیل شد به ی دختر قوی و پرقدرت ،از زندگی با اژدها و سحر و جادو تا زندگی توی اسمون واقعا کتاب خاصیه😭🌸
من عاشقش شدم و خیلی خوشحالم که خوندمش و هیچ وقت از انتخابم پشیمون نمیشمم
تنها اشتباه من این بود که بودجه کمی داشتم و از نشر مجازی نخریدمش،از نشر راز معاصر خریدم جلد سخت بود و لبه رنگی و تصویر جلد هم تفاوت چندانی با نشرمجازی نداشت،ولی مشکل اصلیش ترجمه اش بود،ترجمه ضعیفی داشت و انگار که بعد از ترجمه ویرایشش ندادن کلی غلط املایی داشت،اسمای کاراکترا رو اشتباه ترجمه کرده بودن و... کلی ایراد دیگه که ترجمش داشت،پیشنهاد میکنم از نشرمجازی بگیرید من جلد دومشو از نشر مجازی خریدم ترجمش واقعا خیلی بهتره
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.