... ... دنبال کردن @shaf 2 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(81 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت19امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 81 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها ... 1403/10/22 معجزه های خواربارفروشی نامیا کیگو هیگاشینو 4.1 70 این کتاب در اواسط داستان کسل کننده بود و نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم چون داستان رو از جهات متفاوت بیان میکرد اما خب پایان جالبی داشت هر چند که قابل پیش بینی بود اما در کل کتاب قشنگی بود 0 0 ... 1403/5/8 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 172 کتاب خوبی بود و داستان جالبی داشت اما خیلی سریع داستان تموم شد و موضوعی داشت که میشد بیشتر راجبش نوشت 0 0 ... 1402/10/26 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 68 خیلی کتاب قشنگیه و واقعا بعد از خوندش تفکر آدم رو متحول میکنه بهتون پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها ... تعطیلات تابستان 16 کتاب ۱۴۰۳ 0 4 بریدههای کتاب ... 1403/9/11 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.4 78 صفحۀ 29 لحظه ای که حس می کنید باید تسلیم شوید، لحظه ای است که باید درون خود انگیزه ای پیدا کنید تا فشار دیگری به خودتان وارد کرده باشید. 0 0 ... 1403/9/11 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.4 78 صفحۀ 92 کسانی اعتبار واقعی دارند که در میدان مسابقه اند و صورتشان از خاک،عرق و خون شده . افرادی که دلاورانه تلاش می کنند،اشتباه می کنند و بارها کم می آورند ،اما به تلاش خود ادامه می دهند،چون موفقیت بدون خطا و کم آوردن به وجود نمی آید. 0 0 ... 1403/3/1 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 147 صفحۀ 19 شاید زندگی پیدا کردن بخش های از خودمان در تکه تکه هایی از یک کل منسجم است. پیدا کردنی که به اندازه ی یک عمر طول می کشد. و تکه هایی که همه جا حضور دارند و فقط کافی است ما در مسیرشان قرار بگیریم، آن وقت اگر هشیار باشیم، شاید بخش هایی از خودمان را ببینیم. بخش های از خودمان را در رابطه ها و آدم هایی که تجربه می کنیم ، در موقعیت هایی که قرار می گیریم، در فیلم هایی که می بینیم ، در تاریخی که مرور می کنیم و حتی در کوچه ای که هیچ عابری ندارد و باد درخت هایش را بدون حضور تماشاچیان نوازش می کند. شاید زندگی همین است. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.