Reyhane Reyhane دنبال کردن @reyhanez 13 دنبال شده 23 دنبال کننده سرکتابدوست(162 کتاب)0امتیاز دنبال کردن دانشجوی ادبیات نمایشی🎭🎬 0یادداشت61امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 162 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 17 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Reyhane 1404/1/27 منگی ژوئل اگلوف 3.8 23 صفحۀ 109 تا از دست یه خواب بد خلاص میشی، باید فکر کنی دوباره برمیگردی توش. 0 5 Reyhane 1403/11/12 درک یک پایان جولیان بارنز 3.6 29 صفحۀ 125 جوان كه هستى -وقتى كه من جوان بودم- دلت میخواهد احساساتی نظير آنچه در كتابها میخوانی داشته باشی. مىخواهی احساسات زندگیات را لبریز كند، واقعیتی تازه پدید آورد. پا که به سن میگذارى، به گمانم، میخواهی عواطفت آرامتر و هدفمندتر به كار افتد؛ میخواهی که زندگیات را، آنطور که هست و به شکلی که در آمده است، تایید کنند. میخواهی به تو بگویند همهچیز خوب و درست است. 0 11 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.