@nilmah

16 دنبال شده

18 دنبال کننده

از پنجره به پیاده‌رویِ مملو از جمعیت نگاه کرد؛ گفت میبینی؟ لباس هایی هستند که راه می‌روند، دروغ میگویند، عاشق میشوند، می‌میرند؛ کمتر لباسی آن بیرون هست که درونش ‹انسان› باشد؛ به راستی که دنیا رختکنِ بزرگیست.

1403/10/26

خب خیلی زود تمومش کردم
و باید بگم  خیلی قشنگ بود و باعث شد به دوران کودکیم برگردم البته با دید بازتر
این کتاب خیلی چیزا رو به من یاد داد و به نظرم از نسخه اصلی سیندرلا خیلی بهتر بود ایده نویسنده خیلی جالب بود و دید خلاقانه ای داشت که بجای خلق یک شخصیت زیبا و مهربون که همه دوسش دارن اومد و شخصیت اصلی خودشو یه خواهر خوانده زشت قرار داد
و باعث ایجاد انگیزه توم شد خلاصه که کتاب خیلی قشنگیه پیشنهاد میکنم کسایی که به خودشون باور ندارن کسایی که فکر میکنن زیبایی چهره همه چیزه و کسایی که ادم هارو از روی ظاهر قضاوت میکنن بخوننش و یاد بگیرن به خودشون و توانایی های خودشون باور داشته باشن و بدونن همیشه زیبان و بدون ما نباید کسی رو صرفا بخاطر متفاوت بودن قضاوت کنیم و با این کار اون رو تبدیل به یک فرد غمگین کنیم و البته بدونیم متفاوت بودن و مسخره شدن بخاطرش همیشه چیز بدی نیست اکثر آدم های معروف موفق و مشهور و کسایی که دانشمندو نابغه بودن‌و یا چیزی رو کشف یا خلق کرده بودن اول یه فرد متفاوت و دیوونه بودن از دید بقیه

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.