یادداشت Starshadow

Starshadow

Starshadow

1404/4/19

خب این کتابم تموم شد
خیلی طبق سلیقه من نبود و قرار نبود راجبش یادداشت بزارم اما یه چیزی دیدم که تصمیم بگیرم این یادداشتو بنویسم
نکته اول خب من این کتابو بخاطر نظر یکی از رفیقام و همچنین دیدن یه ویدیو تصمیم به خوندنش کردم اما خب طبق سلیقه و سبک مورد علاقه من نبود و خیلی خوشم نمیومد از این کتاب اما چرا باید بیام اینجا و به اون نویسنده و کسایی که این کتابو خوندن توهین کنم؟ واقعا چه نیازی هست این کتاب سلیقه من نبوده و خب قطعا خیلیا هستن که خوششون میاد از این کتاب و خب نویسنده اش هم خوبه ما باید یاد بگیریم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم میایم اینجا یا میرم توی فضای مجازی میبینم که همش یه سری افراد درحال توهین به یه نویسنده ان یا اینجوری ان که واقعا چه کسی این کتابو میخونه دوستان عزیز اگر از کتابی خوشتون نمیاد نیاز نیست توهین کنید میتونید فقط دیگه خوندنشو ادامه ندید اگه از قلم یه نویسنده خوشتون نمیاد دیگه ازش کتاب نخونید اگر از سبک کتابی خوشتون نمیاد کسی مجبورتون نکرده بخونیدش واقعا خیلیا هستن که از اون کتاب خوششون میاد من خودم به شخصه کتابای جنایی بیشتر دوس دارم پس طبیعیه که از این سبکا که هیجان خاصی توش نیست خوشم نیاد و نیاز نیست بیام قلم نویسنده و همه چیزو زیر سوال ببرم این کتاب یا هزاران کتاب دیگه سلیقه من نبوده و این دلیل نمیشه کتاب اشغالی باشه دنیا طبق نظر ما نمی‌چرخه و اگه کسی ازمون بپرسه فلان کتاب چجوری بود و ما اونو دوست نداشتیم فقط میتونیم بگیم باب سلیقه من نبوده و نظری راجبش ندارم ولی شاید تو ازش خوشت بیاد یا با سلیقه ات جور در بیاد همین نه اینکه شروع کنی توهین به نویسنده مثلا کالین هوور من دیدم خیلی بهش هیت میدن خودمم دوتا کتاب کلا ازش خوندم و خب خیلی سراغ سبکای عاشقانه نمیرم چون خیلی خوشم نمیاد اما واقعا به نظرم دست بردارید هی نه کتابای هوور آشغاله دوست عزیز این نظر توعه اونم قلم خاص و طرفداری خودشو داره(خودم طرفدارش نیستم) و این کار قشنگی نیست یا مثلا مک فادن که میگن کتاباش اصلا خوب نیست
لطفا بخودتون بیاید این در شان ما نیست اگر چیزی باب سلیقه شمام نیست دلیل نمیشه طبق سلیقه بقیه ام نباشه و کسی شما رو مجبور نکرده
به علایق همدیگه احترام بزارید و ببخشید بابت طولانی شدن یادداشت