Nafise Nafise دنبال کردن @nafiseh_np عضویتمرداد 1404 28 دنبال شده 10 دنبال کننده کتابدوست(58 کتاب)0امتیاز دنبال کردن به کجا برد این امید ما را 5یادداشت22امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 58 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 27 کتاب یادداشتها Nafise 2 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 19 یکی از بهترین کتاب های اخلاق توحیدی برای نوجوانان و جوانان که متن روانی داره 0 0 Nafise 1404/5/18 استنلی کاغذی جف براون 5.0 2 جز اولین کتاب های بچگیم بود که خوندم داییم بهم هدیه داد و تا الان چند باری خوندمش حتی بعضی صفحات کتاب رو رنگ کردم اون موقع ها🥹😂 بهترین کتاب دوران کودکیم 0 0 Nafise 1404/5/17 عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 163 یکنواختی داستان موضوعات جنسی و الکل همچنین متن کمی سنگین اصلا جذبم نکرد ببینم براش چه اتفاقی میفته و فقط شاید فصل اول رو تا نصفه خوندم با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 Nafise 1404/5/17 اسم من میناست دیوید آلموند 3.8 32 من این رو پارسال خوندم و متن روانی داشت کتاب زیبایی بود با مینا همزاد پنداری میکردم از شخصیت داستان خوشم میومد هر بازه سنی نوجوان اینو بخونه خوبه ولی شاید سنین ۱۵ یا ۱۶ به بالا زیاد جذب نشن 0 0 Nafise 1404/5/17 فرار از کتابخانهی آقای لمونچلو کریس گرابنستاین 4.1 48 این کتاب رو تا نصفه خوندم کتاب قشنگی بود ولی زیاد جذبم نکرد حالا که کامنت هارو در مورد کتاب خوندم شاید دوباره بخونمش البته که بی تاثیر نیست از کسی امانت گرفتم و باید هر چه سریعتر بهش پس میدادم 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Nafise 6 روز پیش نخل و نارنج یامین پور 4.4 206 صفحۀ 97 گریه ، خلقت شگفت خداست و تنها زبانی که ادراک غمگنانه را بازگو می کند. بزرگی هر کس به بزرگی غمی است که در دلش پنهان کرده است. غم شوکت دارد ، مهابت دارد ، هیجان می آفریند و حرارت می بخشد. هر کسی به اندازهٔ ادراکش از حقیقت ، غم دارد. آنها که غم را به افسردگی و غصه فرو می کاهند، غم نمی فهمند. 0 0 Nafise 6 روز پیش نخل و نارنج یامین پور 4.4 206 صفحۀ 97 گریه ، خلقت شگفت خداست و مرتبه ای از ادراک که در آن مرحله فهم و زبان و اشاره از حرکت باز می ایستند. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.