علیرضا علیرضا دنبال کردن @mercuryus عضویتتیر 1404 6 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(10 کتاب)0امتیاز دنبال کردن بیشتر فانتزی ، تاریخ و در اسطوره شناسی عاشق زبان لاتین و تاریخ امپراطوری روم 😍 Talaria 2یادداشت4امتیاز5لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 10 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها علیرضا 1404/5/18 مشکل سوسیالیسم دی لورنزو 4.0 2 سوسیالیسم بزرگترین کلاهبرداری تاریخه این کتاب به زبان ساده و روان اکثر استدلال های مرسوم شارلاتان های چپگرا رو توضیح میده و بعد با مثال های روشن تاریخی تک به تک رد میکنه 0 0 علیرضا 1404/5/17 جزیره مرجان (رمان) رابرت مایکل بلنتاین 2.3 1 کتاب جالبی نبود داستان سطحی و آبکیه و در کل به نظر من خوندن این کتاب هدر دادن وقت هست 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها علیرضا 1404/5/17 در برابر طاعون سرخ 3 کتاب سوسیالیسم بزرگترین کلاهبرداری تاریخه ، وظیفه ی هر انسان شرافتمندی اینه که با مطالعه و عمل جلوی این ایده ی شیادانه که تا به امروز صدها میلیون قربانی داده بایسته. 0 0 علیرضا 1404/4/18 تاریخ 4 کتاب تاریخ خوندن ادای دین به قربانیان اونه 0 0 علیرضا 1404/4/18 اسطوره شناسی 3 کتاب آیا این زیباترین میراث اجداد ما نیست؟ 0 1 علیرضا 1404/4/18 علمی تخیلی 7 کتاب مرز های کیهان گسترده تره یا مرزهای تخیل بشری؟ شاید هرگز نفهمیم 0 0 علیرضا 1404/4/18 فانتزی 9 کتاب فانتزی روزنه ی فرار از تلخی های زندگی به دنیاهای دیگس 0 0 بریدههای کتاب علیرضا 1404/5/18 مشکل سوسیالیسم دی لورنزو 4.0 2 صفحۀ 171 اگر نهادی را به مهمل ترین شکل ممکن تعریف کنید ، حمله به آن آسان خواهد بود . برای بیش از صد سال سوسیالیست ها مغالطه های پوشالی بی شماری را علیه سرمایه داری ساخته اند و آنقدر با این مغالطه های پوشالی به سرمایه داری حمله کرده اند که امیدوارند با تکرار محض چنین چیزهایی ، افراد واقعا استدلال های سوسیالیستی آن ها را باور کنند . 0 0 علیرضا 1404/4/12 درسو اوزالا ولادیمیر آرسنیف 3.0 0 صفحۀ 3 وقتی به کنارش رسیدم کلاه و تفنگش روی زمین قرار داشت و چشمان بی فروغش به فضا دوخته شده بود، با دست آهسته به شانه اش زدم . درسو از جا پرید و شروع به صحبت کرد . تند و یکریز حرف می زد : قبلاً هیچ کس حیوان را اول پیدا نکرد، فقط من من همیشه تیر انداخت شکار را کشت گلوله من هرگز خطا نکرد حالا من پنجاه و هشت سال است . چشم من خوب نیست نتوانست دید؛ به آهو تیر انداخت نخورد ، به درخت تیر انداخت ، نخورد . من نخواست برای چینی ها کار کرد، کار آنها را ندانست . حالا من چکار کرد ؟ دریافتم که چه شوخی نابجایی کرده ام برای او مردی جنگلی که زندگیش را از راه شکار می گذراند کم سویی چشم همسان مرگ بود . این فاجعه از آن رو غمبار تر می شد که درسو در دنیا تک و تنها بود . به کجا پناه ببرد ؟ چه کاری از او بر می آید ؟ سر خسته و از کارافتاده اش را کجا به زمین بگذارد ؟ 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.