هَستی هَستی دنبال کردن @maybehasti عضویتشهریور 1404 3 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(20 کتاب)0امتیاز دنبال کردن میآید هر آنچه باید. kgfgfeh 2یادداشت21امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 20 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها هَستی 1404/6/17 جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند دیلیا اوئنز 3.9 72 روند داستان خیلی کند بود ولی انقد با جزئیات همه چیز توصیف شده انگار من هم اونجا حضور داشتم 0 1 هَستی 1404/6/17 مردم مشوش فردریک بکمن 4.3 52 این کتاب بی نهایت زیبا بود 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب هَستی 1404/6/17 یادداشتهای شیطان لئونید نیکلایویچ آندری یف 3.8 22 صفحۀ 116 اینجا همه همدیگر را به دادگاه میکشانند؛زندگان،مردگان را و مردگان هم زندگان را،تاریخ هر دو را، و خدا تاریخ را. 0 1 هَستی 1404/6/17 یادداشتهای شیطان لئونید نیکلایویچ آندری یف 3.8 22 صفحۀ 167 هر روز قاتلها وجدانشان را میکشند و وجدان عذابشات میدهد و هردو با این حال هنوز زنده اند؛هم وجدان و هم قاتل. 0 0 هَستی 1404/6/17 مردم مشوش فردریک بکمن 4.3 52 صفحۀ 110 و وقتی اشک ها پایان یابند هرکاری ممکن است از آدمی سر بزند؛وقتی نمیتوان صداهایی را خاموش کرد که دیگران نمیشنوند،وقتی هیچجا خودت را معمولی حس نکنی.سرانجام،خسته میشوی از کشیده شدن پوست قفسه سینه،از شانه های همیشه منقبض،از مشت های سفیدی که تمام عمر به دیوارها میسایند و همان قدر از دیده نشدن میهراسند که از دیده شدن. 0 0 هَستی 1404/6/17 مردم مشوش فردریک بکمن 4.3 52 صفحۀ 103 رفتم پیش روانشناس چون مشکل خواب داشتم،چون تو رختخوابم دراز میکشیدم و ساعت ها به این فکر میکردم که اگه به اندازه کافی قرص خواب داشتم چطوری خودکشی میکردم. 1 30 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.