حدیثه احمدی پسند

11 دنبال شده

9 دنبال کننده

hadise.ahmadipasand@gmail.com

بحمدالله خونده شد..
میتونید توی یک روز تمومش کنید، بهتره تقسیم‌بندی‌اش کنید و در بازه‌های متفاوت روز بخونید که سرسری رد نشید.
دوستان جداً یک‌دور این بیانیه رو بخونید چون تقریبا ۴۰ بار مخاطب رهبر قرار گرفتيد🫠(حدود ۴۰ بار مخاطب قرار دادند #جوانها رو تو این ۴۸ صفحه کوتاه)

سیر بیانیه:
از گذشته انقلاب مختصر صحبت میشه--> بعد به انقلاب اسلامی که هیچ الگویی پیش‌ِروش نداشت و راه رو به تنهایی هموار کرد، می‌رسیم(نمیشد از قیام‌های اون زمان ،قیام‌های مارکسیستی، وام گرفت)-->یادآوری میشه که نمی‌تونیم عظمت پیشرفت‌های ۴۰ ساله رو درک کنیم اگر با انقلاب‌های دیگه مقایسه نکنیم-->۷نمونه از برکات انقلاب به اختصار-->تغییر چالش‌های مستکبران با ایرانِ بعد از انقلاب اسلامی ایران(مراجعه به بریده کتاب)-->فرصت‌های مادی کشور(سواحل دریایی، ۱۵ همسایه با ۶۰۰ میلیون جمعیت و...)-->و امّا توصیه‌ها(در ۷ زمینه علم، اخلاق، سبک زندگی و...)

پ.ن1️⃣: مطالعات موردنیاز از دیدگاه رهبری، استخراج شده از بیانیه گام دوم:
۱. شناخت گذشته ایران(خصوصا قاجار و پهلوی)
۲. مطالعه انقلاب‌ کشورهای دیگر (انقلاب‌ فرانسه، انقلاب اکتبر شوروی و انقلاب هند)
۳. مطالعه دست‌آوردهای ایران برای اعتقاد به اصل "ما می‌توانیم" و امیدآفرینی

پ.ن2️⃣: هرکس به تبع موقعیتش وظیفه خودش رو از بیانیه استخراج میکنه، میتونیم با هم به اشتراکش بذاریم. مثلا من به عنوان یک دانشجو👩‍🎓و یک معلم👩‍🏫 باید تو بخش‌های امیدآفرینی و عرصه علم و پژوهش روی خودم کار کنم تا بدونم و موثر باشم ان‌شاءالله.

و سلام ویژه به جوانان🙋‍♀️

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

بریدۀ کتاب

🔴Then vs Now🔴 🇮🇷اگر "آن روز" چالش با آمریکا بر سر کوتاه کردن دست عمّال بیگانه یا تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی در تهران یا رسوا کردن لانه‌ی جاسوس بود، "امروز" چالش بر سر حضور ایران مقتدر در مرزهای رژیم صهیونیستی و برچیدن بساط نفوذ نامشروع آمریکا از منطقه‌ی غرب آسیا و حمایت جمهوری اسلامی از مبارزات مجاهدان فلسطینی در قلب سرزمین‌های اشغالی و دفاع از پرچم برافراشته‌ی حزب‌الله و مقاومت در سراسر این منطقه است. 🇮🇷و اگر "آن روز" مشکل غرب جلوگیری از خرید تسلیحات ابتدایی برای ایران بود، "امروز" مشکل او جلوگیری از انتقال سلاح‌های پيشرفته‌ی ایرانی به نیروهای مقاومت است. 🇮🇷و اگر "آن‌روز" گمان آمریکا آن بود که با چند ایرانی خودفروخته یا با چند هواپیما و بالگرد خواهد توانست بر نظام اسلامی و ملت ایران فائق آید، "امروز" برای مقابله‌ی سیاسی و امنیتی با جمهوری اسلامی، خود را محتاج به یک ائتلاف بزرگ از ده‌ها دولت معاند یا مرعوب می‌بیند و البته باز هم در رویارویی شکست می‌خورد.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.