یادداشت حدیثه احمدی پسند

بحمدالله خونده شد..
میتونید توی یک روز تمومش کنید، بهتره تقسیم‌بندی‌اش کنید و در بازه‌های متفاوت روز بخونید که سرسری رد نشید.
دوستان جداً یک‌دور این بیانیه رو بخونید چون تقریبا ۴۰ بار مخاطب رهبر قرار گرفتيد🫠(حدود ۴۰ بار مخاطب قرار دادند #جوانها رو تو این ۴۸ صفحه کوتاه)

سیر بیانیه:
از گذشته انقلاب مختصر صحبت میشه--> بعد به انقلاب اسلامی که هیچ الگویی پیش‌ِروش نداشت و راه رو به تنهایی هموار کرد، می‌رسیم(نمیشد از قیام‌های اون زمان ،قیام‌های مارکسیستی، وام گرفت)-->یادآوری میشه که نمی‌تونیم عظمت پیشرفت‌های ۴۰ ساله رو درک کنیم اگر با انقلاب‌های دیگه مقایسه نکنیم-->۷نمونه از برکات انقلاب به اختصار-->تغییر چالش‌های مستکبران با ایرانِ بعد از انقلاب اسلامی ایران(مراجعه به بریده کتاب)-->فرصت‌های مادی کشور(سواحل دریایی، ۱۵ همسایه با ۶۰۰ میلیون جمعیت و...)-->و امّا توصیه‌ها(در ۷ زمینه علم، اخلاق، سبک زندگی و...)

پ.ن1️⃣: مطالعات موردنیاز از دیدگاه رهبری، استخراج شده از بیانیه گام دوم:
۱. شناخت گذشته ایران(خصوصا قاجار و پهلوی)
۲. مطالعه انقلاب‌ کشورهای دیگر (انقلاب‌ فرانسه، انقلاب اکتبر شوروی و انقلاب هند)
۳. مطالعه دست‌آوردهای ایران برای اعتقاد به اصل "ما می‌توانیم" و امیدآفرینی

پ.ن2️⃣: هرکس به تبع موقعیتش وظیفه خودش رو از بیانیه استخراج میکنه، میتونیم با هم به اشتراکش بذاریم. مثلا من به عنوان یک دانشجو👩‍🎓و یک معلم👩‍🏫 باید تو بخش‌های امیدآفرینی و عرصه علم و پژوهش روی خودم کار کنم تا بدونم و موثر باشم ان‌شاءالله.

و سلام ویژه به جوانان🙋‍♀️