فاطمه سلیمی تاریخ عضویت:اردیبهشت 1404 فاطمه سلیمی دنبال کردن @fateme92 2 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(8 کتاب)0امتیاز دنبال کردن من رمان هارا دوست دارم 3یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 8 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 9 کتاب یادداشتها فاطمه سلیمی 1404/2/30 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 28 وقتی از ماجرای کتابی رو دوست داشته باشی دیگه نمی فهمی چه طور اون کتاب تموم میشه این کتاب هم همینطور هست 0 0 فاطمه سلیمی 1404/2/29 من برمی گردم فاطمه دولتی 4.4 45 کتابی در مورد این که زنانی که در زمان های مختلف مثل دوره فرعون تا دوره ی پیامبر بسیار موثر بودند پیشنهاد می کنم اون هایی که روحیه لطیفی دارند این کتاب رو نخونند حاوی حاوی صحنه های دلخراش 0 0 فاطمه سلیمی 1404/2/25 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 148 این کتاب عالی ترین کتابی بود که مطالعه کرده بودم واقعا علی بود 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب فاطمه سلیمی 1404/2/28 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 28 صفحۀ 47 دانه های درشت اشک دیدم را تار کرده بود با روسری ام خیسی چشمانم را گرفتم؛ این امام بود که جلو می آمد پیراهنی سفید ، تل نزدیک زانوانش، برتن داشت و شلواری به همان سفیدی قدم هایش را همراهی می کرد کلاه عرق چین مشکی روی سرش بود و ریش های بلندش ، در امتداد مو های کوتاهش ، سیمایی مسیحایی به او بخشیده بود .......... 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.