وروجک تاریخ عضویت:اردیبهشت 1404 وروجک دنبال کردن @elf_80_80 2 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(11 کتاب)8امتیاز دنبال کردن1یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 11 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 10 کتاب یادداشتها وروجک 1404/2/15 اشارات حسین پناهی شکیبا ماهیار 4.0 1 نوشته های حسین پناهی حس عجیبی بهم میده،هم خوشم میاد و ازش لذت میبرم و از طرفی سلیقم نیست،البته حسی که ازش میگیرم مثل کتاب بوف کور صادق هدایته که هردو مرموزن و یه حس عجیبیو به آدم منتقل میکنن،با اینکه سلیقم نبود،ولی حسین پناهیو می پسندم 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب وروجک 1404/2/16 هنر دختر بودن راضیه کیماسی 3.3 5 صفحۀ 31 0 0 وروجک 1404/2/15 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.5 64 صفحۀ 52 0 0 وروجک 1404/2/15 هنر دختر بودن راضیه کیماسی 3.3 5 صفحۀ 9 دوست پیدا کردن هنر نیست شنیدین که میگه قهرمان شدن آسونه و قهرمان ماندن سخت؟ دوست پیدا کردن همان مدال قهرمانیه که وقتی به دستش میاری شادی،ولی نگه داشتنش کلی هزینه داره،گاهی گذشت نیازه و گاهی ایثار. گاهی گوش دادن به حرفاش مهمه و گاهی همراهی کردن و گاهی اشک ریختن شادش میکنه و گاهی خندیدن. نگه داشتن دوست همون نگاه داشتن جایگاه قهرمانیه. دوست خوب دوستیه که تورو به خاطر خودت دوست داشته باشه وگرنه همین که حس کنه به دردش نمیخوری تنهات میزاره. برای اینکه دوست بمونه، بهترین راه صداقته. اگه روزی حال نداشتیم باید به دوستمون بگیم که سوء تفاهم ایجاد نشه. مثلا اگه سرمون درد نکنه یا به هر علتی ناراحتیم باید به اون بگیم که به این دلیل نمیتونیم براش گوش خوبی باشیم تا خدای نکرده از ما نرنجه. صداقت باعث میشه سوء تفاهم پیش نیاد. یادت باشه دوست نگه داشتن تمرینیه بزرگ،برای زندگی ابدی برای عشقی به مراتب بزرگ تر از دوستی عادی. همسر که میخوایم یک عمر باهم باشیم. تیکه کتاب_هنر دختر بودن 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.