🎣 معمولاً علاقهی زیادی به کتابهای صرفاً واقعگرایانه ندارم، اما شاید عروسهای دریایی از اون دستهای بود که همزمان هم دغدغههای زندگی و مرگ رو نشون داد، هم چیزهای کوچیکی دربارهی عروسهای دریایی یاد داد. ترکیب قشنگی از احساس و علم.
این کتاب باعث شد چیزهای کوچیک اما مفیدی دربارهی عروسهای دریایی یاد بگیرم، در حالی که همزمان بخشی از دغدغههای زندگی و مرگ دیگران رو به شکلی عمیق و ملموس نشون میداد. حتی موضوعاتی مثل نوع خاصی از دوستیها هم خیلی خوب منتقل شده.
ترکیب کردن چنین موضوعاتی با اطلاعات کوتاهی دربارهی عروسهای دریایی، باعث میشه هم ذهن خسته نشه، هم چیزی یاد گرفت. روند و اتفاقات داستان هم واقعاً جذاب بود. کتاب به من یادآوری کرد که از اشتباهها و شکستهامون درس میگیریم، و اینکه بعضی اتفاقها رو نمیتونیم کنترل کنیم، حتی اگر دنبال دلیلشون بگردیم.
وایبی که داشت مثل یه اتاق پر از پروژههای نیمه، آکواریوم شکسته، کتابهای علمی، و عینک یک روانشناس بود.
🌟 راستش شاید بگم از بهترین کتابهای واقعگرایانهای بود که تا حالا خوندم. من بعد از چند فانتزی سنگین، به زور سراغش رفتم اما از تصمیمم خیلی خشنود شدم. اگر میخواید بین فانتزیها کمی ذهنتون آروم بشه و در عین حال درگیر چنین مفاهیمی (و شاید کمی اشک) بشید، انتخاب خوبیه.
🕯و در آخر، آیا بعضی چیزها بی دلیل اتفاق میافتن؟ آیا ما دلیل هایی داریم و اثباتشون تاثیری داره؟