تاریخ عضویت:

@Violeteva

1 دنبال شده

0 دنبال کننده

SARA

چند دقیقه‌ی پیش کتاب رو تموم کردم. می‌تونم بگم اگه نوجوان هستین یا به ژانر فانتزی و عاشقانه‌ی ملایم علاقمندین، احتمالا کاراوال گزینه‌ی مناسبی برای سرگرمی‌تون می‌شه.
به عنوان یه بزرگسال، اوایل داستان برام سرگرم کننده نبود و شاید از فصل بیست‌ و سه به بعد، کمی تونستم با فضای داستان و شخصیت‌ها ارتباط مناسب پیدا کنم که البته این موج علاقه مدام نوسانی شد و در اواخر کتاب فروکش کرد.
شخصیت‌پردازی داستان در ابتدا کمی گنگ و مبهمه و بعد از ورود به جزیره حتی مبهم‌تر هم میشه. انگار داستان ایده‌ی خوبی داشته که خیلی عجله‌ای سرهم بندی شده و صرفا می‌خواسته پشت سر هم معما‌های عجیب بسازه و بهتون اجازه نده کتاب رو ببندین و رها کنین. به شخصه توصیفات نویسنده از صحنه‌ها، مکان‌ها و احساسات شخصیت‌ها رو دوست نداشتم و به نظرم می‌تونست خیلی عمیق‌تر و ملموس‌تر بهشون بپردازه تا حس درک بین خواننده و شخصیت‌ها بیشتر بشه.
موقع خوندن کتاب، سردرگمی‌ها و سوالات زیادی برام ایجاد شد؛ تغییر شخصیت مداوم جولیان، سردرگمی احمقانه‌ی اسکارلت زمانی که حق داشت سه‌تا سوال بپرسه، تغییر ناگهانی شخصیت دوناتلا که گویا از اول شخص دیگه‌ای بوده و ما اشتباه برداشت کرده بودیم، اتفاقات فصل‌های آخر که انگار انفجار اطلاعات نادانسته رخ داده بود و ده‌ها سوال دیگه، باعث میشه کتاب اونقدری که ازش شنیدم برام جذاب نباشه.
قلم نویسنده هم چندان مجذوب کننده نبود و اون جادویی که انظار داشتم رو نداشت اما حقیقت اینه که ایده‌ی داستان رو دوست داشتم.
در هر حال کتاب متوسط و احتمالا (برای من) داستانی فراموش شدنی خواهد بود که ترجیح می‌دم جلد‌های دیگه‌اش رو نخونم.
اگه خوندین و ازش خوشتون اومد، بدونین که هر کسی نظری داره و نظر من صرفا بر اساس علایق و دریافت خودم بوده. پس امیدوارم توی دنیای کاراوال بهتون خوش گذشته باشه :)❤️✨️

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.