سلاله نقاش زاده سلاله نقاش زاده دنبال کردن @Solaleh 30 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(46 کتاب)0امتیاز دنبال کردن5یادداشت44امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 46 کتاب در حال خواندن 8 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها سلاله نقاش زاده 1402/12/27 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 184 کتاب عجیبیاست… وادیای پر از حیرت 0 5 سلاله نقاش زاده 1402/12/20 سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 74 کتاب گرای ۲۷۰ درجه روایتی از زبان رزمندهای است که در عملیاتی که در کانال ماهی انجام میشد شرکت داشته است. نوجوانی ۱۷-۱۸ ساله که در روایت پخته و در حد فرمانده دسته نشان داده میشود. از جایی رسول نوجوان تازه رسیدهای که کم سن و سال است در ماجرا وارد میشود و حال و هوای واقعیای از شرایط جنگ را نشان میدهد. متن کتاب روان و شیوا است ولی در ابتدا جذابیت زیادی برای خواننده ندارد. 0 1 سلاله نقاش زاده 1402/8/22 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 137 همیشه فکر میکردم این کتاب را دوست نداشته باشم. حس خوبی نداشتم. اما به توصیه استاد شروع به خواندن کردم. خیلی جذاب و عالی است. داستان یک مدیر مدرسه است که به شیوایی بیان شده. 0 2 سلاله نقاش زاده 1402/6/4 پروانه ها گریه نمی کنند مرضیه اعتمادی 3.9 23 کتاب مجموعه روایتهایی است از زندگی خانواده هایی که دارای عضوی معلول در خانواده خود هستند. داستانهای ابتدای کتاب متاثر کننده تر و داستانهای انتهایی امید بخش تر است 0 3 سلاله نقاش زاده 1402/5/13 زخم شیر صمد طاهری 3.4 24 کتاب از نظر ادبی بسیار عالی و حرفهای است اگر کسی چشمش را ببنده قشنگ میتونه جزئیات را تصور کنه. اما خیلی خیلی تلخ هست مخصوصا داستان های ابتداییاش 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها سلاله نقاش زاده حلقه کتاب هفتم مبنا 5 کتاب جمع خوانی کتاب 0 3 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.