<ستایش عین جیم > <ستایش عین جیم > دنبال کردن @SinEin 0 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(11 کتاب)0امتیاز دنبال کردن یه بنده خدا شایدم آدم 4یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 11 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها <ستایش عین جیم > 1403/9/19 هادی فرز محمدرضا حدادپور جهرمی 3.9 9 خوبه قشنگه ولی خیلی جای کار داره و آخراش رو خیلی یهویی جم کردن و من نمیفهمم یسری واژگان که هیچ موضوعیتی نداره چرا باید داخل کتاب باشه دست آدم رو میبنده برای معرفی به بچه ها و نوجونا 0 0 <ستایش عین جیم > 1403/9/16 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 182 یه کتاب عاشقانه یه داستان واقعی عاشقانه به شهید پرداخته ولی بایه داستان عاشقانه 0 0 <ستایش عین جیم > 1403/9/16 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 129 خیلی با این کتاب زندگی کردم خیلی خیلی 0 0 <ستایش عین جیم > 1403/9/12 وقتی مهتاب گم شد: خاطرات علی خوش لفظ حمید حسام 4.7 36 مبهوت شدم با خوندنش عشق کردم قشنگ آدم میره یه دنیا ی دیگه یه حال و هوای سبک 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.