Setare Saeedian تاریخ عضویت:اسفند 1403 Setare Saeedian دنبال کردن @Setare2606 7 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(2 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 2 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Setare Saeedian 1404/1/18 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 266 صفحۀ 91 پیوسته در تنهایی به همان معمای ناگشودنی میاندیشید. «یعنی چه؟ آیا بهراستی باید مرد؟» و ندای درونش جواب میداد: «بله، حقیقت است و باید مرد.» میپرسید: «ولی آخر این همه رنج برای چیست؟» و ندا جواب میداد: «دلیلی نیست! برای هیچ!» و همین. 0 0 Setare Saeedian 1404/1/18 پییر و لوسی رومن رولان 3.9 21 صفحۀ 45 اغلب به من میگویند این خودخواهی است؛ من هم گاهی از خودم میپرسم آدم حق چه چیزی را دارد؟ وقتی که اینهمه بدبختی، اینهمه رنج در اطراف خودمان میبینیم، اجازه نداریم چیزی برای خودمان آرزو کنیم… اما با همه اینها قلبم اصرار دارد و فریاد میزند که آری، حق دارم، حق دارم اندکی، فقط اندکی خوشبختی بخواهم… حالا خیلی صادقانه به من بگویید، آیا بهراستی این خودخواهی است؟ آیا به نظرتان اشتباه است؟ 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.